Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinde Sarp’ın polis olduğunu gizlemesi zorlaştı

İçerde dizisinde Sarp’ın polis olduğunu gizlemesi zorlaştı

tarafından ker_def

MERT, SARP’IN EN BÜYÜK SIRRINI KEŞFETTİ!

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin önceki akşam ekranlara gelen bölümünde Sarp ve Mert’in artık aynı tarafta olması Sarp’ın polis olduğunu gizlemesini zorlaştırdı. Bölümün finaline Mert’in, Sarp ve Yusuf Müdür’ü konuşurken gördüğü an damgasını vurdu.

Ekranların fenomen dizisi ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde Sarp ve Mert, Celal için omuz omuza savaşmaya başladı. Sarp, bir yanda öfke duyduğu Mert ile birlikte hareket etmek zorunda kalırken, diğer yandan polis olduğu gerçeğinin açığa çıkmaması için kendini oldukça zorlu bir sınavın içinde buldu. Ancak Yusuf Müdür’ün her hareketlerinde karşılarına çıkması ve Sarp’ın şüpheli tavırları Mert’i harekete geçirdi. Bölümün finalinde Sarp’ı takip eden Mert, büyük sırrı keşfetti. Heyecanın doruk noktasına çıktığı bu dakikalarda Sarp ve Yusuf Müdür’ü konuşurken gören Mert, Sarp’ın onlara ihanet ettiğini öğrendi.

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü; AB’de 9,67 izlenme oranı (rating), 22,06 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 9,10 izlenme oranı (rating), 19,79 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #birader etiketi ile ise 20.465 tweet atılırken, Twitter’ın Türkiye gündeminde 13 saat 20 dakika, Dünyada ise 4 saat 40 dakika TT listesinde kaldı.

CELAL, SARP’IN GÖZLERİ ÖNÜNDE MELEK’İN BIRAKTIĞI KASETİ YAKTI!

Melek’in ardında bir kaset bıraktığını keşfeden Sarp, bu ipucunun peşine düştü. Ancak Celal, Sarp’tan önce davrandı ve sadece bu kaseti almakla kalmayıp onu Sarp’ın gözleri önünde yaktı. Sarp’ın öfke ile hüznü aynı anda yaşadığı bu dakikalar ekran başındakileri de şoke etti.

“BİZİ YOK ETMEK İÇİN İÇİMİZE SIZMIŞ!”

Yeni bölümde yayınlanan ilk sahne o büyük soruyu akıllara getirecek: “Mert, Sarp’la ilgili gerçeği Celal Baba ile paylaşacak mı?”. Melek’in mezarı başında ona içini döken Mert’in, Sarp hakkındaki “Meğer bizi yok etmek için içimize sızmış. Celal Baba bunu bilmeli!” sözleri, bu gerçek karşısındaki hamlesini merak ettirecek.

‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde Mert, Sarp’la ilgili gerçeği Celal Baba’ya söyleyecek mi, açığa çıkan Sarp bu durum karşısında ne yapacak gibi sorular cevap bulacak.

‘İçerde’nin yeni bölümü 8 Mayıs Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekrana gelecek.