Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinde savaş çanları çalıyor

İçerde dizisinde savaş çanları çalıyor

tarafından ker_def

İçerde’de Kudret ve Celal arasında savaş çanları çalıyor!

Ay Yapım imzalı, pazartesi akşamlarının tartışmasız hâkimi ‘İçerde’nin yeni bölümünde Kudret, “kızım” dediği Handan’ın ölümünden sorumlu tuttuğu Celal’e açık savaş açacak. Sarp ve Mert’in de Kudret’in hedefinde olacağı bölümde ‘İçerde’nin en büyük sırrı da açığa çıkacak.

Ekranların fenomen dizisi ‘İçerde’nin yeni bölümünde Kudret’in gözünü intikam hırsı bürüyecek. “Kızım” dediği Handan’ın gözleri önünde ölümüne tanık olan Kudret, ondan Handan’ı alan herkesin peşine düşecek. Başta Celal, Sarp ve Mert olmak üzere herkese açık savaş açan Kudret, sadece bedel ödetmek için nefes alacak. Çok kanın döküleceği bu savaşta Celal’in, Kudret’in adamlarıyla çatıştığı sahne izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Balat’ın renkli ve tarih kokan sokaklarında çekimleri gerçekleşen sahne, heyecanı doruk noktasına taşıyacak.

Coşkun efsanesi geri dönüyor!

Celal ile Kudret arasında savaş fırtınasının eseceği bölümde, Coşkun da geri dönecek. Celal’in hastanede yaşam savaşı verdiğini duyan Coşkun, Celal’i öldürmek için harekete geçecek. Meşhur “Tak tak taka tak!” sesiyle geri dönen Coşkun’un gelişi, Celal hastanedeyken tüm dengeleri değiştirecek.

Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu kim öğrenecek?

“Aslında sen de biliyorsun Umut’un yerini, sen ona Mert diyorsun”

Birbirlerinden habersiz yolları sürekli kesişen Sarp ve Mert’in kardeş olduğu gerçeğinin ortaya çıkacağı an, bölüme damgasını vuracak. Dizinin ana karakterlerinden birinin beklenmedik bir anda Coşkun’dan öğreneceği ve bölüm etiketine de yansıyacak bu #enbüyüksır, ‘İçerde’de yeni bir sayfa açacak.

Nefeslerin tutulacağı ‘İçerde’nin yeni bölümünde Celal kurtulabilecek mi?, Celal ile Kudret arasındaki savaşın seyri ne olacak?, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu kim öğrenecek? gibi sorular cevap bulacak.

‘İçerde’nin soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümü 10 Nisan Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekranlara gelecek.