Ana sayfa Dizi Fragmanları İçerde dizisinin 31. bölümüyle ilgili ilk görüntüler büyük heyecan yaptırdı

İçerde dizisinin 31. bölümüyle ilgili ilk görüntüler büyük heyecan yaptırdı

tarafından ker_def

İçerde 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Melek öldü mü?
İçerde dizisi bu akşam iki fragmanla izleyicilerinin heyecanlandırdı. İçerde yayınlandığı 31. bölüm fragmanında Melek’in ölüm haberini verdi!

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral ve Çetin Tekindor paylaştığı İçerde’nin Pazartesi akşamı yayınlanan 30. bölüm final sahnesinde nefesler tutuldu. Dizinin hayranlarının merakla beklediği İçerde fragmanı yayınlandı.

Sarp’ın yıllardır aradığı kardeşinin Mert olduğunu öğrenen Melek, bu güzel haberi iletmek için Mçaka parkında Sarp ile buluşur. Mutluluktan havalara uçan Melek, Sarp’a sarılıp gerçekleri söylemek üzereyken, Kudret’in adamı Serkan’ın sevdiği adamı vuracağını fark eder. Ve hiç düşünmeden Sarp’ın önüne siper olan Melek vurulur. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi İçerde’nin hayranları Melek’in akibetini merak ederken dizinin 31. bölüm fragmanları yayınlandı.

İçerde 31. bölüm fragmanında Sarp dünyası başına yıkılmış bir şekilde eve gelir. Füsun ise oğlundan güzel haberler öğrenmek isterken, Sarp Melek’in ölüm haberini bildirir. Dizinin başrol kadın karakteri Bensu Soral’ın canlandırdığı Melek karakterinin senaryo gereği ölerek diziden ayrılıp ayrılmadığı haberi ise gündeme bomba gibi düştü! İçerde hayranları merakla 24 Nisan yayınlanacak 31. bölümü bekliyor.

İçerde 31. bölüm 2. fragmanında ise Mert’in Kebapçı Celal’in adamı olduğu ortaya çıkıyor ve Yusuf Komiser Mert’i herkesin önünde afişe ediyor. Bakalım Mert bu sefer de kendini kurtarabilecek mi?
İçerde 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Melek öldü!
Öte yandan dizinin son bölümünün ardından yayınlanan tanıtım fragmanında Füsun, Mert’in Kebapçı’nın köstebeği olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kaldıramaz ve aslında gerçek oğlunun tamamen hayatından çıkmasını ister.
İçerde 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Melek öldü!
Melek, vurulmadan önce Mert’in “Umut” olduğunu Sarp’a söyleme fırsatı bulabildi mi? Melek gerçekten öldü mü? Bu sorular ve daha fazlası için İçerde 31. bölümüyle 24 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak!