Ana sayfa Dizi Haberleri İki dizi 4 cenaze! Aynı akşam Kalbimdeki Deniz ve Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki ilginç tesadüf!

İki dizi 4 cenaze! Aynı akşam Kalbimdeki Deniz ve Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki ilginç tesadüf!

tarafından zk zk

Dizilerdeki benzer ve klişe sahneler kimi zaman aynı akşam yayınlanan bölümlere denk gelince, ortaya ağır dram yüklü sahneler çıkıyor! Geçtiğimiz günlerde iki ayrı dizide yaşananlar üst üste gelince ilginç bir tesadüf oluştu. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bu konuya değindi ve şunları yazdı:

NE CENAZE YAPTI AMA…

‘Kalbimdeki Deniz’ (FOX) dizisinde Mustafa karakteri, annesi Zahide’yi kaybetti. Annesinin cenazesinde de kalbi bu acıya dayanamayan babası İbrahim Bey vefat etti…

Aynı saatte yayınlanan ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ (Star TV) dizisinde ise Sinan’ın halası Güzide Hanım öldürüldü. Onun cenazesi kaldırıldıktan sonra aynı bölüm içinde bu defa da Sinan’ın babası Hazım Egemen, trafik kazasında hayatını kaybetti…

Her iki dizide de genç aile üyeleri, bir cenazeden bir cenazeye gözü yaşlı koşarken aklıma Emrah’ın ‘Acıların Çocuğuyum’ şarkısı geldi. Çok cenaze, çok acı, bol reyting. Hepimiz acıların çocuğu olduk biraz yahu!