Ana sayfa Dizi Haberleri İki Yabancı 11 Haziran Özeti 93. Bölüm (Prashant Dozu Artırıyor)

İki Yabancı 11 Haziran Özeti 93. Bölüm (Prashant Dozu Artırıyor)

tarafından zk zk

ikiyabanci1

İki Yabancı geçen bölümünde Prashat artık iyiden iyiye Kumud’u kafasına takmıştır. Kumud’un Saras ile olması onu çılgına çevirmektedir. 24 saat Kumud’u dürbünle izleyen Prashat Kumud’un annesinin evine gitmesine oldukça üzülmüştür.
İki Yabancı 93. Bölüm Özeti

Saras Kumud’un yalnız kalmasından dolayı çok bunaldığını düşünerek onu Vidya’nın evine göndermeye ikna etmişti. Ancak Kumud kocasının yanında olması gerektiğini düşünerek havaalanından geri dönmüştü. Bu sırada evde Saras ile Niki iş için birliktedirler. Kumud onları birlikte görünce şaşırır. Saras ise Kumud’un gitmediğini görünce mutlu olur. Kumud Saras’ın yardımcısının evimizde ne işi var diye Saras’a soruyor. Ancak gelen bir telefon üzerine Saras çıkması gerektiğini söyler ve daha sonra konuşmak üzere evden ayrılır.

Kabir ise yavaş yavaş Anuska’ya aşık olmaya başlamıştır. Onunla yaptığı şeyler gözünün önünden geçmektedir. Bu arada Kusum’un Danny ile ilgili şüpheleri artmaktadır. Danny’nin sürekli telefonu ile ilgilenmesi üzerine Kusum onun mesajlarını inceler. Mesajlarda Danny’nin Kiran isminde biriyle görüşecek olduğunu okur. Dany’i takip eden Kusum onun uzun saçlı biriyle görüştüğünü ve çok samimi bir şekilde muhabbet ettiklerini görür. Kusum onları uzaktan izlerken hayal kırıklığına uğramıştır.