Ana sayfa Dizi Haberleri İki Yabancı dizisinde Kabir için herkes seferber oldu

İki Yabancı dizisinde Kabir için herkes seferber oldu

tarafından ker_def

İki Yabancı dizisinin 86. bölümünden detaylar

Bir önceki bölümde Saras Kumud’u ikna etmek için elinden geleni yapmıştır. Mumbai’ye yalnız gitmek istemiyordur. Bu yüzden Kumud’a bu durumu anlatmış ama o Saras ile gitmeyi kabul etmemiştir. Bu durumun sebebini Kusum da bilmek ister. Kumud da ona açıklamalarını yapar ve ikisinin de Mumbai’ye gitmemesi konusunda kararlı olduğunu söyler.

Bu arada Kabir için herkes seferber olmuştur. Ne yapıp edip onu biriyle evlendirmek için uğraşırlar. Kabir bu durumdan son derece rahatsız oluyordur. Ailesinin bulduğu biriyle evlenmek istemiyordur. Ama herkes onun için çalışıyordur. O da bu duruma biraz daha katlanabileceğini düşünür.

Saras ise Mumbai’ye gitme konusunda son derece kararlıdır. Bu arada hazırlıklarını tamamlamıştır. Alması gereken tek bir fotoğraf kalmıştır. O sırada yanına Kumud gider ve fotoğrafı almasını engeller. Saras Kumud’dan fotoğrafı almaya çalışsa da çok başarılı olduğu söylenemez. En sonunda Kumud onu bir yere kilitler ve anahtarını da o sırada oradan geçen Kabir’e verir. Bir süre daha böyle çekişmeli durumlar devam eder.

Saras2ın tek isteği Kumud’un da onunla gelmesidir. Bunun için Kabir’le dertleştiği sırada Kumud gelir ve yine tartışırlar. Ama sonrasında Saras elindeki biletleri Kumud’a verince şok olur. Çünkü ikisi içinde birer bilet alınmış ve bunu Saras yapmıştır. Birbirlerine daha fazla dayanamazlar ve duygulu anlar yaşarlar. Kumud ise Saras ile gitmeye karar verir. İkisi birlikte Mumbai’ye gideceklerdir.

Birden kötü bir haber alırlar. Kusum okuldaki çocukların kötü durumda olduğunu söyler. Hemen olayı anlamak için okula giden Saras ve Kumud herkesin zehirlenmiş olduğunu görürler. Bunun üzerine bir süre herkesle tartışırlar ve nedenini öğrendiklerinde şok olurlar. Çünkü çocuklar yemekler yüzünden kötü olmuştur ve okulun kapatılması gerekmektedir. Ama Saras ve Kumud buna müsaade etmek istemezler. Bütün bu olaylar neticesinde Saras da Kumud da Mumbai’ye gidememiştir.