Ana sayfa Dizi Haberleri İki yıl sonra ekranlara veda edecek! Tutsak dizisinin Kenan’ı Pamir Pekin kimdir?

İki yıl sonra ekranlara veda edecek! Tutsak dizisinin Kenan’ı Pamir Pekin kimdir?

tarafından sevda

En Büyük Hayali Çiftlik Kurmak… Şu sıralar Kanal D’de yayınlanan Tutsak adlı dizide başrolde yer alan Pamir Pekin kim? en büyük hayali ne?  yakından tanımak isteyenler için yakışıklı oyuncunun hayatını büyüteç altına aldık.

38 yaşında ki oyuncu Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Modellik yaparak adını duyuran Pamir Pekin oyuculuğa 2007 yılında rol aldığı Komiser Nevzat dizisi ile başladı. Sonrasında ise Parmaklıklar Ardında, Lale Devri, Kavak Yelleri, Vurgun,Güzel Çirkin, Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri, Tozlu Yollar ve Günce  gibi önemli dizilerde rol aldı.

Hülya Avşar programında yakışıklı oyuncuya olan hayranlığını; Bir şey itiraf etmek istiyorum. Senin biraz daha yaşın olsaydı ya da ben biraz daha genç olsaydım, yemin ediyorum tam tipimsin!” Diyerek itiraf etti.

Pamir Pekin, Geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda, 40 yaşında oyunculuğu bırakacağını açıklamıştı. İstanbul’un kalabalığından nefret eden oyuncu,  en büyük hayalinin çiftlik kurmak ve doğa ile iç içe yaşamak olduğunu yine bir röportajında dile getirmişti. İnstagramı da aktif kullanan oyuncunun ekranda son 2 yılı.