Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

tarafından ker_def

ilker-kaleli-042332XL

MENAJERİME “ASLA DİZİ YAPMAM” DEMİŞTİM

◊ Peki Londra yıllarına dönelim… Orada 4 yıl kaldın. Seni nasıl keşfettiler? Türkiye’ye dönüşün nasıl oldu?
– Buraya yaz tatiline geldiğim süreçte şimdiki menajerim Zeynep’le tanıştık. Durumumu anlattım ona ve asla dizi yapmayacağımı söyledim. Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğimi, Londra’da tiyatro yapmak istediğimi anlattım. Ama olur da çok ilginç bir film ya da kısa dönemli bir şey çıkar diye tanışmış olalım dedim. Sonra “Kayıp Şehir” teklifi gelince, o bana direkt telefon açıp “Biliyorum dizi yapmak istemiyorsun ama bu çok ilginç bir şey, bir bak istersen” dedi. Gerçekten de çok hoşuma gitti.

◊ Londra’da DJ’lik, garsonluk gibi işler yaptın mı?
– Yeni açılacak bir barda çalacaktım ama olmadı. O dönem inşaat halindeydi. Garsonluk yapmadım ama o barın inşaatında çalıştım.

◊ Londra’ya giden İlker’le geri dönen İlker arasında ne gibi farklılıklar vardı? Döndükten sonra hem ekonomik olarak hem de hayat tarzı olarak bambaşkaydın herhalde…
– Çok değiştiğimi düşünmüyorum. En azından hayata bakış açım ve hayat tarzımda bir değişim olmadı. Çünkü hiçbir zaman dış etkenlerden beslenen biri olmadım. Daha çocukluk yıllarımda dış etkenlerin beni etkilemesine kendimi kapatmışım zaten. Köklerimi saldığım yer dış odaklı değil. Daha iç odaklı. Tabii ki yaşadıklarımdan dolayı minnettarım. Ama bunun sebebi şan ve şöhret değil. İnanmış ve adanmış olduğum şeyin bir şekilde karşılığını görüyor olmam. Bugün “Poyraz Karayel” vesilesiyle buradayız ama “Poyraz Karayel”in öncesinde de bir İlker vardı ve bir şeyler yaşıyordu bu hayatta.

◊ Manevi yanın güçlü müdür?
– Çok güçlü. Tamamen bilimsel bir merak dürtüsüdür ama bu…

İlker Kaleli: Şöhret gitse bile umurumda değil