Ana sayfa Dizi Fragmanları İnadına Aşk 23. bölümde veda manisi

İnadına Aşk 23. bölümde veda manisi

tarafından ker_def

İnadına Aşk 23. Bölüm Fragmanı

3 ARALIK PERŞEMBE 20.00’DA FOX’TA

Yalın, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan kaybolur. Defne, Yalın’a ulaşmak için her yolu dener. Adem’i bile peşine takar ama sonuç alamaz. Oysa Yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerdedir. Eski sevgilisi Aslı’nın evinde…

Songül ve Damla, Defne ile Yalın’dan af dileme konuşması için provalar yaparken Yalın hiçbir şey olmamış gibi şirkete gelir.

Yeşim abisinden annesinin düğününe katılması için izin alır. Yalın’ın beklenmedik cevabı Yeşim’i umutlandırır. Çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim’e göstereceği için çok heyecanlıdır. Bakalım Yeşim, Çınar’ın bu sürprizini görünce nasıl bir tepki verecektir?

Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Leyla’nın aksine kariyerinde ilerlemiş olan bu arkadaş, Leyla’da yeniden çalışma isteği doğurur. Bu isteği duyan Toprak’ın tepkisi ne olacaktır?

Deniz ise güven sorununu artık aştığını düşündüğü Ezgi’ye kendini açmaya başlar. Hayatında ilk defa annesine bir kadından bahsedecektir.

Adem’in Habibe’ye olan aşkı gün geçtikçe artmaktadır. Aşkının karşısına çıkmaya hazırlanan Adem, Habibe’nin veda manisini okuyunca ne yapacaktır?

#şimdiFOXzamanı

İNADINA AŞK YENİ BÖLÜMÜYLE

3 ARALIK PERŞEMBE 20.00’DA FOX’TA