Ana sayfa Dizi Fragmanları İnadına Aşk 25. bölümde Yalın, Defne’yi affedecek mi?

İnadına Aşk 25. bölümde Yalın, Defne’yi affedecek mi?

tarafından ker_def

SEVİLEREK İZLENEN DİZİ İNADINA AŞK 25. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!..

FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İnadına Aşk dizisinin yeni bölümü 17 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle olacak.

Yalın, Defne’yi kendinden uzak tutmak için Aslı’yı Defne’yle tanıştırmaya çalışır. Ama Aslı, iki sevgilinin arasına girmemek için yapmadığını bırakmaz. Yalın, Defne’ye onu affedemeyeceğini söyler. İki aşık uzak durma kararı alırlar. Acaba bu kararı uygulamaları mümkün olabilecek mi?

Çınar’ın sürprizi karşısında dehşete düşen Yeşim, dedesinin onlara alacağı evde yaşamak istediğini söyleyince Çınar delirir. Ne yani, iç güveysi mi olacak? Leyla ikinci kez denedikleri ilişkilerinde bu sefer ilkinden farklı davranmaya karar verir. Bakalım bu çabasının Toprak’taki karşılığı Leyla için nasıl bir sürpriz olacak? Aldığı araştırma ödülü yüzünden Amerika’da bir burs kazanan Ezgi, Deniz’in onu teşvik etmeye çalışmasını yanlış anlar. Deniz’in çabaları bu sorunu da aşabilecek mi? Adem Habibe’nin peşine düşer. Ancak Habibe’yi bulmayı başaramayınca İblis’i yardıma çağırır. İblis ‘in ortaya çıkması nasıl bir gelişmeye yol açacak?

İnadına Aşk 25. bölüm fragmanı: