Ana sayfa Dizi Haberleri İnadına Aşk dizisi hayranları şikayet etmekte haklı!

İnadına Aşk dizisi hayranları şikayet etmekte haklı!

tarafından ker_def

inadina-ask

Yeşim’le uzunca bir tartışma yaşadılar, Yeşim çekti gitti. Çınar peşine düştü, şirkete geldi ve dananın kuyruğu da tam o noktada koptu. Kızlar ve erkekler isimli ezeli rakip ebedi çekim alanları karşı karşıya kaldı. Önce Yeşim’in tepesi attı sonra da parmağındaki söz yüzüğü Çınar’ın kafasındaki yerini buldu. Çiftlerimiz atmosfere giriş yapmış göktaşları gibi kayıyorlar! Seyirci uyuma, çiftlerine sahip çık!
Ve Gelelim Ezgi ile Deniz’e! Ya da gelmeyelim. Ezgi’yi bırakalım, Deniz’i alıp pamuklara saralım. Ben daha önceki özetliyorumda demedim mi “ideal damat adayı” diye. Çapkınlığı durulmuşken niçin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun Ezgi’cim? Çocuğun aklında ve kalbinde yokken illa aldattıracaksın kendini! Tekinsiz Tekin güzel hatıralar bırakmadı sana ama ceremesini niçin Deniz çocuğum çekiyor? Zaten Kasım ayı biraz suçlu Deniz için. Uçurum kenarında rüzgâra anlatacakları varmış. Niye üzüyorsun sen bu çocuğu? Önce kafede tartışma sonra Damla’nın evini basmalar. Hayır, madem güvenmeyeceksin bu çocuğa boş yapma, kapama dükkânın önünü.
Darkside’ı bırakmış bir Damla var. Anasını tanıdıktan sonra çok sevdim, onu üçüncü abi Polat’a alırız diyordum ama vazgeçtim. Deniz ve Damla iki D takılırlar güzel güzel. Ezgi’de gitsin doktor arkadaşlarına geri dönsün. Bu ne canım?