Ana sayfa Dizi Haberleri İnadına Aşk dizisi hayranları şikayet etmekte haklı!

İnadına Aşk dizisi hayranları şikayet etmekte haklı!

tarafından ker_def

inadına-aşk1

İnadına Aşk dizisi izleyicileri etkilemeye devam ediyor. İnadına Aşk dizisinin son bölümü ise hayranları tarafından buruk karşılandı. Peki neden? İşte bunun sebebini anlatan o yorum yazısı:

Öykü Sevinç / Ekranella

Merhaba İnadına Aşk’ın bahtsızlıkta yeni bir seviye kilidi açan gönül dostu izleyicileri! Bu haftaki çilemizi hepimiz biliyoruz, değil mi? Evet, evet aynı konudan bahsediyorum. Uğursuz Perşembe’den! Dizi ilk yayınlandığı günden beri Perşembe’nin peşini bir bırakmadılar. Öncelikle iki hafta öncesinden başlamış olan Güneşin Kızları, hadi onu yedi sekiz haftaya değiştirdiler bir nefes aldık ama sonra on senedir aynı gün yayınlanan Kurtlar Vadisi geldi. “Tamam” dedik, sineye çektik. “Olur öyle ya” dedik ama bu nedir canım? Muhteşem Yüzyıl Kösem çıkıverdi bir de.

Al canımızı da al, al çekinme al. Tamam dizi chick-lit kategorisinde, tamam öyle ”Acaba diğer bölüm ne olacak ya, güvenmiyorum da!” seviyesinde merak uyandıran karmaşalar zincirli bir kurgu değil, tamam klişe yanları mevcut ama bir diziye bu kadar yüklenilmez! El insaf!