Ana sayfa Dizi Haberleri İpek Erdem, kendi dizisine aşık oldu

İpek Erdem, kendi dizisine aşık oldu

tarafından ker_def

İpek Erdem Kendi Dizisinin Fanatiği Oldu

Ünlü oyuncu İpek Erdem, arkadaşlarıyla birlikte katıldığı davette, kendisinin rol aldığı dizi başlayınca soluğu ekran karşısında aldı.

Katıldığı davette, televizyonda kendisinin rol aldığı “Eve Dönüş” adlı dizi başlayınca arkadaşlarıyla birlikte oturduğu masadan kalkıp ekran başına geçen ve diziyi hayranlıkla seyreden güzel oyuncu, “Senaryoyu ilk okuduğum anda “Eve Dönüş” tamamdı benim için. Oyuncu arkadaşlarımla konuştuğumda onlar da aynı şeyi hissettiklerini söylediler. Devamındaki bütün yapım ve çekim aşamalarında, yönetmen, yapımcı, oyuncu ve tüm ekip ile çalışma sürecimde de her an böyle hissettim. Çünkü çok titiz, saygılı, işini iyi yapan istisnasız bir ekip ruhu oluşturduk. Sonunda oturup seyrettiğimde ise sonuç içimi çok ferahlattı,” dedi.

Eve Dönüş’ü büyük bir beğeniyle seyreden başarılı oyuncu İpek Erdem; “Kendi adıma bugüne kadar oynadığım karakterler her ne kadar farklı olsa da ortak özellikleri iyi karakterler olmasıydı. Benim için ve eminim birçok oyuncu için de anti karakter ya da komedi oynamak çoğu zaman caziptir. Karakter etrafındaki karakterlerin bütünüdür ve bir oyuncu etrafındaki oyuncularla var olabilir. Bu yüzden Canan’ı çok kıymetli oyuncu arkadaşlarımla var edebiliyorum. Hepimiz yaptığımız işten memnunuz. Umarız izleyicimiz de memnun kalır,” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Diziyi büyük bir beğeniyle seyrettiğini ifade eden İpek Erdem, kendi sahnelerinin yanı sıra özellikle diğer oyuncu arkadaşlarının sahnelerini beğendiğini de sözlerine ekledi.