Ana sayfa Kadın Haberleri İpek Tanrıyar, hayatının en güzel çıkma teklifini aldı

İpek Tanrıyar, hayatının en güzel çıkma teklifini aldı

tarafından ker_def

Ünlü manken ve televizyon yıldızı İpek Tanrıyar, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

Sözcü’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre tekerlekli sandalyeye bağlı isminin Fatma, olduğu öğrenilen genç bir kız ile AVM’ye gelen Tanrıyar, sözlerine şöyle başladı. ”Ben bugün çok güzel bir çıkma teklifi aldım. Hayatımın en manalı ve en güzel çıkma teklifiydi. Türkiye omurilik felçlileri derneği Fatma, diye bir kızımız var, bugün onunla çıkar mısın? dediler. Ben de seve seve kabul ettim. Dünya tatlısı bir hanımefendi. Bugün bütün bir günü beraber geçirdik, müzeye gittik, Piyer Loti’de kahve içtik, şimdi sinemaya gidiyoruz. Akşam da Galatasaray maçına gideceğiz” dedi.

Tanrıyar’ın sözlerini fark etmesiyle Fatma; ”Çok güzel geçti. Ben bugün çok eğlendim. Hiç unutmayacağım bugünü” dedi. Fatma’nın sözleri ile duygulanan Tanrıyar, ”Sizin aracılığınızla da herkese sesleniyorum. Bu çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi. Biz kimseye haber vermedik, buraya gelince sizler ile karşılaştık, sizlerin sayesinde ben bütün arkadaşlarımın destek vermesini bekliyorum bu projeye. Mesela Fatma, Mustafa Ceceli’ye hayranmış, bir günde Mustafa ile çıkmak ister Fatma?” diye sorunca Fatma; ”Harika olur, süper olur” şeklinde cevapladı.

Tanrıyar, ”Hayattaki saçma sapan şeylere üzülmek ne kadar manasız diyorum artık ben; Fatma gibi insanları gördükçe… Halbuki 3 günlük dünya… Sağlık gibisi yok.” dedikten sonra sinema salonunun yolunu tutular.