Ana sayfa Foto Galeri İpek Tuzcuoğlu’nun sosyal medya tespiti!

İpek Tuzcuoğlu’nun sosyal medya tespiti!

tarafından ker_def

ipektuzcuoglu3

PANİKATAĞI İLAÇSIZ YENDİ

İpek Tuzcuoğlu, 1998-2000 sürecinde geçirdiği panikatak rahatsızlığıyla; zihin kontrolü, olumlu düşünce gücü, bilinçaltı kodları konularında çok fazla kitap okuyarak başladığı mücadeleyi; yoga dersleri ve klinik psikoloğu İpek Tlabar’ın da o süreçte yanında olmasıyla ilaç tedavisini de reddederek kazanmış… Birçok insana da örnek olmuş, hatta bir takipçisi özelden mesaj atıp panikatak konusunda yardım istemiş ve yönlendirmesiyle tedavilere başlamış, arkadaş olmuşlar…

Asmalı Konak’ta senaryoyu ilk gördüğünüzde hissetmiş miydiniz başarının geleceğini?

Oradaki başarı neydi biliyor musunuz? Yılların birikimiydi, enerji patlamasıydı. Ne yazık ki o dönemlerde Türkiye’de başrol verilmesi için ya ses sanatçısı olmanız, ya ünlü birinin eşi ya da magazin yıldızı veya bir yapımcının ilk keşfi olmanız gerekiyordu. Yıllarca vermiş olduğum emeğin, eğitimin doğru bir iz düşümünün olamaması ve bunun içsel acısı vardı. Sektöre isyan ettiğim bir noktaydı ve o karakterle çok güzel örtüştü. İpek’in sektöre isyanı, Dicle’ye yansıdı yani.

Dizi ortaya çıktıktan sonra kendinizi seyrediyor musunuz?

Bakarım. Nerede ne yapmışım. Vakit olursa tabii ki. Bazen dizi çekerken dizi yayınlanıyor o zaman çok zor oluyor.

İçinizde kalan, şöyle bir karakteri oynamak isterdim dediğiniz bir rol var mı?
Aslında çoluklu, çocuklu karakter oynamasam iyi. Sürekli anne oynuyorum, 30 yaşından beri. 15 senedir dizilerde o kadar çok çocuğum ve kocam oldu ki. Bir türlü görüntümle, yaşımla uygun bir rolü oynayamadım. Dul, evde kalmış filan bir komedi rolü oynamak isterim mesela.