Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler dizisinde Dayı ölüyor mu? İşte ekrana kilitleyen 10. bölümün özeti…

İsimsizler dizisinde Dayı ölüyor mu? İşte ekrana kilitleyen 10. bölümün özeti…

tarafından zk zk

İsimsizler dizisi son bölümden sonra 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D’de her Pazartesi akşamı ekrana gelen İsimsizler dizisi bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Hastanede ölüm kalım savaşı veren Dayı’nın hayati durumu kritikleşti. Duygusal anların yaşandığı İsimsizler 10. son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisi son bölümden sonra 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Başrollerinde Taner Ertürkler, Bülent Alkış, Sedat Mert, Musab Ekici, Algı Eke, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Uğur Güneş, Sera Kutlubey gibi isimlerin yer aldığı İsimsizler 10. yeni bölümü ile 29 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana geldi. Hemen ardından seyircinin heyecanla beklediği İsimsizler dizisi 11. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı…

İsimsizler dizisi son bölümünde Dayı’nın hayati tehlikesi sürdü. Dayı, ekiple birlikte girdiği en son çatışmada cesurca mücadelesiyle örgütün dikkatini çekerek namluları kendisine yöneltir. Bunun sonucunda hain bir saldırı ile yere düşer. Arkadaşlarının bağrışlarına rağmen yere yıkılarak o an herkesi derin bir üzüntüye boğar. En hızlı şekilde hastaneye getirilir ve doktorlara teslim edilir. Doktorlar tüm imkanlarını kullanarak Dayı’yı hayatta tutmaya çalışır. Ama herkesin gözyaşları sel olur ve bağrışlar gittikçe yükselir. Yoksa tüm çabalara rağmen Dayı öldü mü?

İSİMSİZLER 10. BÖLÜM ÖZETİ

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır! Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur. Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.

Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.