Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler dizisinin yapımcısından müthiş bir dizi daha geliyor

İsimsizler dizisinin yapımcısından müthiş bir dizi daha geliyor

tarafından ker_def

TRT 1’in Kore uyarlaması komedi dizisi Aslan Ailem’den ilk fragman yayınlandı. Aslan Ailem dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Kore uyarlaması diziler kervanına bir yenisi de TRT 1’den geliyor. 2011-2012 yıllarında Kore’de yayınlanan Oyakgyo Brothers dizisi, Filinta, Payitaht Abdülhamid ve İsimsizler gibi dizilerin yapımcısı olan Es Film tarafından TRT1 için uyarlandı.

Başrollerini Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Ferdi Sancar, Akın Akınözü, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş, Levent Özdilek, Burcu Özberk, Esra Sönmezer, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve İpek Özağan’ın paylaşacağı dizi Ekim ayı itibariyle TRT 1 ekranlarında.

Öykü ve senaryosunu Nuray Uslu ve Ayça Mutlugil’in yazdığı dizinin Genel Koordinatörlüğünü Sibel Tuna, Uygulayıcı Yapımcılığını Zeynep Tuna üstlenirken, dizinin müziklerinde klarnet virtüözü Serkan Çağrı imzası yer alacak.

Çekimleri Poyrazköy ve civarında gerçekleşen “Aslan Ailem”, karakterleri birbirinden farklı 4 erkek kardeş ile anne, baba ve babaannelerin etrafında dönen, bu eksende birbiriyle sürpriz bağlantılar yaşayacakları romantik, heyecanlı hikâyeleri de içinde barındıran tatlı, sıcak ve komik bir aile dizisi olarak Ekim ayında TRT1’de ekrana gelecek.

ASLAN AİLEM 1. BÖLÜM FRAGMANI