Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbul Sokakları dizisi hakkında her şey!

İstanbul Sokakları dizisi hakkında her şey!

tarafından ker_def

gizemkaraca

‘KEMAL KARAVANDA 8 SAAT BENİ BEKLEDİ’

Sevgiliniz Kemal Ekmekçi ile evleneceğiniz yönünde haberler çıktı. Böyle bir düşünceniz var mı?
Haberler gerçekten komik. Yılbaşında Venedik’e gittik. Instagram’a da bir tane fotoğraf koydum. Bir hafta sonra, “Gizem Karaca’nın sevgilisi Venedik’te evlenme teklif etti” diye haber çıktı ama ilginç detaylarla. Haziranda evleniyormuşuz ve Kemal’in ailesi geleneksel Bodrum düğününde benim deveye binmemi istemiş. Böyle bir uydurma yok. Ablasıyla konuştuk, annesi “Ben 30 sene önce gelin geldim ben bile deveye binmedim” deyip gülmüş. Bu yaz değil ama seneye yaz sonu ciddi bir adım atılabilir. Bu sene evlilik veya nişan gibi bir düşüncemiz yok. Ama ciddi bir ilişki yaşıyoruz.

Murat Boz, Aslı Enver’i ‘Kış Güneşi’nin setinde 4 saat beklemişti. Kemal Bey’in rekoru kaç?
Kemal yazın uçaktan inip gece 12’de sete gelmişti. Sabah sekizde çıktık setten. 8 saat karavanda oturup beni bekledi. Allah’tan hiç şikâyet etmedi.

Özel hayatınızın göz önünde olması oynadığınız karakterin inandırıcılığını etkiliyor mu?
Önceden öyle düşünüp çok korkuyordum. Ufacık yanlış bir haber çıksa bile çok etkilenirdim. Belki de hayatımda ciddi biri olmadığı, hayatımdaki insana güvenmediğim için gizlemek istiyordum. Çok özel şeyleri paylaşan biri değilim ama bir yere gidiyorsam koymak istediğim fotoğrafı koyarım. Bu karşındaki insana güveninle alakalı.