Ana sayfa Kadın Haberleri İşte Benim Stilim’de olay çıkartan Bahar Candan’a güle güle!

İşte Benim Stilim’de olay çıkartan Bahar Candan’a güle güle!

tarafından ker_def

İşte Benim Stilim’de Kim elendi? – 14 Mayıs Pazar

Her hafta adından söz ettirmeyi başaran, ekranların en tarz yarışması İşte benim Stilim’de adım adım finale gidiliyor. Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada geçtiğimiz hafta yapılan kural değişikliği nedeniyle eleme yapılmamıştı. Yaza Merhaba konseptinin işlendiği final gecesinde Merve Sevin yaptığı başarılı kombin ile 10.000 TL ödüle layık görülürken, haftanın en düşük puanını alan kişi Bahar Candan olmuştu.

Haftanın ilk gününde yarışmacılar Yıl Dönümü konseptine uygun kombinlerini yaptılar. Vefa Alizade isimli yepyeni bir yarışmacı da İşte Benim Stilim yarışına dahil oldu. Podyuma çıkar çıkmaz diğer yarışmacılar arasında olay yaratan Vefa Alizade finalden önce yarışmaya katılan son kişi oldu. Yeni yarışmacı yaptığı Rihanna taklidi ile herkesi şaşırtmayı da başardı.

Bir önceki hafta sevgili olduklarını açıklayan Bahar Candan ve şarkıcı Can Kızıltuğ bu hafta da çok konuşuldu. Program esnasında Can Kızıltuğ’dan Bahar Candan’a gelen hediye stüdyoda kıskançlık rüzgarları estirdi. Reji ekibi tarafından Kerimcan Durmaz’a yapılan şaka ise jüri üyelerini korkuturken yarışmacıları kahkahalara boğdu. Yeni yarışmacı Vefa Alizade, hafta ortasında Burcu Yakasız’a hakaret ettiği gerekçesiyle stüdyodan kovuldu. Daha sonrasında özür dileyen yarışmacı Türkçe’ye yeterince hakim olmadığını söyledi.

Perşembe günü Kemal Doğulu kız kardeşi Asuman Doğulu’nun düğününe katıldığı için onun yerine jüri koltuğuna Uğurkan Erez oturdu. Haftanın son gününde ise Cuma Şıklığı konsepti işlendi. Yaşar İpek’in şarkıları ve yorumları ile katıldığı programın sonunda sadece 5 yarışmacı tarz olmayı başarırken hafta sonu final gecesinin konseptinin Anneler Günü olduğu açıklandı.

Konsept Anneler Günü olunca İşte Benim Stilim stüdyosunda adeta gözyaşları sel oldu. Hem jürinin hem yarışmacılar gözyaşlarına boğulduğu günün sonunda Merve Sevin ve Simay Tokatlı eşit puan aldı ve jüri 10.000 TL ödülü Simay Tokatlı’nın alması gerektiğine karar verdi. Bahar Candan, Vefa Alizade, Emine Aydın ve Duygu Çevik jüri tarafından eleme potasına seçildi. Gecenin sonunda Vefa Alizade ve eleme potasına kaldığı için olay çıkartan Bahar Candan yarışmaya veda ettiler.