Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Paramparça dizisinin sezon finalinin özeti!

İşte Paramparça dizisinin sezon finalinin özeti!

tarafından ker_def

Paramparça’nın sezon finalinde DİLARA TERK EDİYOR

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın sezon finali büyük hesaplaşmalar, ihanetler, itiraflar ve acılarla izleyiciyi ekran karşısına kilitleyecek.
71.blm
DİLARA TERK EDİYOR

Maide Hanım ile Harun’un birlik olup, kendilerine tuzak kurduğuna inanan Dilara, Harun’u terk eder. Maide Hanım’ın arkasından iş çevirdiğini öğrenen Harun bunun hesabını soracaktır! Her şeyi geride bırakmayak isteyen Candan, Ozan’a yurtdışına kaçmayı teklif eder. Ama işler Candan’ın planladığı gibi gitmeyecektir.

BIÇAK HAZAL’IN ELİNDE

Yeliz’in hamilelik baskısından ve Hazal’ın evlenme ısrarcılığından bunalan Özgür, bir yandan da ölüm tehdidi altındadır. Özgür’ün evine yerleşmeye karar veren Hazal, Yeliz’in hamile olduğunu öğrenince kendisini kaybeder. Özgür’e saldıran Hazal’ın elinde bıçak vardır…

NİKAH DAİRESİNDE ŞOK

Cihan’ın tüm itirazlarına ve yasaklarına rağmen Cansu, Deniz’den ayrılmaz. Hatta evden kaçarak evlilik kararı alır. Ancak nikah salonunda hiç beklemediği biri daha vardır… Cansu’nun peşine düşen Rahmi Bey, yakın arkadaşı sandığı Çolak Burhan’ın gerçek kimliği ile yüzleşir. Çolak Burhan, Cihan’a kız kardeşinin ölümü ile ilgili yıllardır kendisinden saklanan gerçeği de açıklar.

KİM VURULDU?

Rahmi Bey, ortaya çıkan bu olayın ağırlığını kaldıramaz. Cihan’ın ofisinde intihara teşebbüs eder. Rahmi Bey’in elindeki silah patladığında Cihan ve Ayşe’nin yanı sıra Maide Hanım da oradadır.

SEZON FİNALİNDE SOLUKLAR TUTULACAK

‘Paramparça’ sezona yine çok konuşulacak bir bölümle veda ediyor… Hazal katil mi oluyor? Cihan, Rahmi Bey’in içyüzünü öğrenince ne yapacak? Rahmi Bey kendini mi öldürüyor? Cansu ve Deniz’in aldığı karar nelere yol açacak? Dilara ve Harun için her şey bitti mi? Ozan, Candan ile yurtdışına mı yerleşiyor?

Yayın Günü: 20 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 71. Bölüm – Sezon Finali…