Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Star TV’nin yeni dizisi Börü’nün ilk tanıtımı… Ekranı sarsacak diziye hazır olun!

İşte Star TV’nin yeni dizisi Börü’nün ilk tanıtımı… Ekranı sarsacak diziye hazır olun!

tarafından zk zk

Star TV’nin yeni dizisi Börü, iddialı bir tanıtım filmiyle merakları iyice arttırdı. Asker kökenli dizilerin ekrandaki ağırlığı artmaya devam ederken Börü, bambaşka bir oyuncu kadrosu ve konuyla geliyor.

Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi olan Börü, diğer diziler gibi uzun süreli bir dizi olmayacak. Her bölümü 60 dakika yayınlanacak olan dizide Türkiye’nin yakın tarihinde ve gerçekten yaşanmış olaylardan esinlenerek yazıldı. Börü,sadece 6 bölümden oluşan bir mini dizi serisi ve final bölümü de sinema filmi olarak yayınlanacak.

Çekimleri bir süre önce başlayan dizinin tanıtım filmi de yayınlandı. Oyuncular çekimlerden önce kampta eğitim aldılar. Dizide Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul oynuyor. Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucularından birini oynayacar.

Börü’nün Konusu

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.

İşte dizinin ilk tanıtım filmi: