Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzzet Çapa, Hürriyet gazetesinden istifa etti!

İzzet Çapa, Hürriyet gazetesinden istifa etti!

tarafından ker_def

Ve bu arada Vatan’da İzzet Çapa ile ilgili yeni bir haber çıktı.

İzzet Çapa, Hürriyet gazetesi yayın yönetmeni Sedat Ergin’e bir mektup göndererek istifasını iletti.

Çapa, istifasını sosyal medyadan yayınlandı.

İZZET ÇAPA’YA ŞİDDETTEN UZAKLAŞTIRMA!..

İzzet Çapa, sevgilisini elinden aldığını öne sürdüğü Şebnem Ercantürk’e, “tehdit” ve “hakaret”te bulunduğu iddiasıyla adliyelik oldu.

İşadamı Serdar Bilgili’nin yeğeni olan Şebnem Ercantürk, ünlü işletmeci İzzet Çapa tarafından hakaret ve tehdide maruz kaldığını iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Savcılığa sunduğu şikâyet dilekçesinde, İzzet Çapa’nın eski sevgilisiyle aşk yaşadığı için, Çapa’nın bunu kendisine dert edindiğini bu sebeple kendisine sosyal medya üzerinden saldırdığını iddia etti.

İzzet Çapa’nın kendisine attığı mesajların çıktısını dilekçesine ekleyen Ercantürk, kendisine atılan mesajlar incelendiğinde tehdit, hakaret ve küfür niteliğindeki sözlere maruz kaldığının tespit edileceğini iddia etti.

İKİ AY KORUNACAK

Tüm bu nedenlerle şiddet mağduru olduğunu kaydeden genç kadın, Ailenin Korunması ve Kadınlara Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’a göre, lehine koruma kararı uygulanmasını talep etti. Savcılık Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu, Ercantürk’ün koruma altına alınmasını istedi.

İstanbul Aile Mahkemesi’nce İzzet Çapa’nın, genç kadına yönelik şiddet, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışta bulunmamasına, Ercantürk’ün konut veya işyerine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla huzur ve sükununu bozmamasına karar verildi.

VATAN

İşte İzzet Çapa’nın istifa yazısı:

201604091327_izzet-capa-istifa-metni