Ana sayfa Yabancı Dizi Jon Snow’da ego yok!

Jon Snow’da ego yok!

tarafından ker_def

Jon Snow’da ego yok!
7. sezonu merakla beklenen Game of Thrones dizisinin Jon Snow’u Kit Harrington, ‘vaat edilmiş prens’ iddiası hakkında konuştu. “Bence Jon bundan nefret ederdi. Onun egosu oldukça düşük” dedi.

İzlenme rekorları kıran ‘Game of Thrones’ dizisinde Jon Snow karakteriyle şöhreti yakalayan Kit Harington, 16 Temmuz’da yayınlanmaya başlayacak 7. sezon hakkında konuştu. Diziye ilham veren George R.R. Martin’in ‘Buz ve Ateşin Şarkısı’ adlı kitabında ‘vaat edilmiş prens’in binlerce yıl önce dünyayı karanlıktan kurtardığı, kehanete göre tekrar dünyaya geleceği, sihirli bir kılıçla dünyayı bir kez daha kurtaracağı anlatılıyor. 7. sezonda ise bu zamanın geldiği ve ‘vaat edilmiş prens’in de Jon Snow olduğu öne sürüldü.

Harington, konuyla ilgili, “Sanırım bu yıl neler olacağını ve Jon’la ilgili daha fazla şey öğrenmek için bekleyip görmek zorundasınız. Bence Jon ‘vaat edilmiş prens’ olmaktan nefret ederdi. Biri ona dönüp de ‘Sen vaat edilmiş prenssin’ dese buna çok aldırmazdı. İşte bu onda sevdiğim şey, dolayısıyla ben de aldırmıyorum. Bence bu, onun harika yanı. Egosu oldukça düşük.”