Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalbimdeki Deniz 33. Bölüm Özeti ve Fragmanı – 10 Haziran Cumartesi

Kalbimdeki Deniz 33. Bölüm Özeti ve Fragmanı – 10 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı. 10 Haziran’da ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacak? işte ayrıntılar…

Fox Tv’de yayınlanan ve her hafta merakla beklenen Kalbimdeki Deniz’de olaylar tüm hızıyla devam ediyor. 32.bölüme, Selma’nın babası ve abilerinin Mirat’ın evine gelerek yarattıkları korku ve Selma’nın sancılanarak hastaneye kaldırılmasıyla başladık ve bu heyecan son ana kadar devam etti. Kalbimdeki Deniz’in 33 bölüm fragmanı da son bölümün ardından yayına girdi. Bakalım Hülya Artun’u alt etmeyi başarabilecek mi? Alihan öğrendiği gerçekler karşısında Hülya ve Şebnem’e nasıl davranacak? Mustafa ve Ece barışacaklar mı?

Kalbimdeki Deniz 33. Bölüm fragmanı da son bölümün ardından yayına girdi. Fragmanı sitemizde izleyebilir, son bölümü kaçırdıysanız sizin için hazırladığımız özeti okuyabilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz 32. Bölümde Neler Oldu?
Babası ve abilerinin eve gelmesiyle büyük bir korku yaşayan Selma, onların gitmesinin ardından sancılanarak hastaneye kaldırılır. Neyse ki tehlikeli bir durum yoktur. Artun’un yaptıkları teker teker ayağına dolaşmaya başlamıştır. Hülya da O’nu köşeye sıkıştırmak için evinde işine yarayacak bir şeyler aramaya başlar. Bu sırada boşanma davası da gelip çatmıştır. Yaptıklarının açığa çıkması ve elde ettiği her şeyi kaybetme korkusuyla Ece’nin kafasını karıştırmaktan çekinmez. Ece’ye babasından bahseder. Annesiyle Mirat arasındaki ilişkiden de şüphelenen ve bundan rahatsız olan Ece de bu haliyle Hülya’nın işini kolaylaştırır.

Ferhat hapisten kaçmıştır ve aklındaki tek şey, Figen’i geri almaktır.