Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı dizisindeki gizemli kişi kim? Yeni karakter büyük merak konusu oldu…

Kalp Atışı dizisindeki gizemli kişi kim? Yeni karakter büyük merak konusu oldu…

tarafından zk zk

Kalp Atışı dizisindeki gizemli kişi kim? Yeni karakter büyük merak konusu oldu... 9

Televizyongazetesi/Analiz

SHOW TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisinin 12. bölümünde yeni bir karakter daha diziye dahil oluyor. Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde oynadıkları dizinin her bölümü, başka bir heyecanla ekrana geliyor.

Bir önceki bölümde Bahar’ın ölmesinden sonra Eylül için artık çok daha zor bir dönem başlamıştı. Bahar’ın babası Sinan’ın tehditleri karşısında büyük şok yaşayan Eylül, bir anda çıkıp gelen kız kardeşi İpek ile tanışmasıyla başka bir şok daha yaşamıştı.

Eylül’ü yeni bölümde bir şok daha bekliyor anlaşılan. Kalp Atışı dizisinin internete özel fragmanında hastanenin çatısında bir kadın ortaya çıktı. Spor kıyafetleriyle çatıda duran kadının yüzü gösterilmezken, elindeki yüzüğe dikkat çekiliyor.

Kalp Atışı dizisindeki gizemli kişi kim? Yeni karakter büyük merak konusu oldu... 10

Hikayedeki gizemli kadın kim olabilir?

Web’e özel olarak hazırlanan klipteki kişinin kimliği, büyük merak konusu oldu. Ancak önceki bilgilere dayanarak bu kişinin Bahar’ın annesi olması büyük bir ihtimal. Seda Akman’ın bir süre önce diziye katılacağı haberleri gündeme gelmişti. Akman’ın, kalbinden vurularak öldürülen Bahar’ın annesi olduğu kuvvetle muhtemel.

Bahar öldükten sonra Sinan’ın bir kişiyle telefonda bir kaç kez görüşmesi ve gelmemesi için ısrar ettiği kişi, Bahar’ın annesiydi. Şimdi, bu gizemli kadının da Eylül ile uğraşıp uğraşmayacağı merak konusu. Sinan’dan sonra bu kez de Bahar’ın annesiyle uğraşmak zorunda kalması, Eylül için çok daha büyük bir şok olacak.

Kalp Atışı dizisindeki gizemli kişi kim? Yeni karakter büyük merak konusu oldu... 11
12. bölümde neler olacak?

Selim’in itirafı üzerine, Ali Asaf’ın da aynı korumacı tavrı Eylül’ün oldukça gerilmesine sebep olur. Fakat bu sefer Ali Asaf da farklıdır. Eylül karşısında bambaşka bir Ali Asaf bulur.

Sinan ise Bahar’ın intikamı için hamlelerini yaparken, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Eylül Ziyanur’un yardımıyla büyükannesinin ölümü ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Fakat aynı bilgi Ali Asaf için ise büyük bir sonun başlangıcıdır.

Tüm yaşananlar belki de artık Eylül ve Ali Asaf arasında ki tüm dengeleri değiştirecektir…