Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı dizisine eleştiriler peş peşe geliyor! Grey’s Anatomy ne kadar çok benziyor

Kalp Atışı dizisine eleştiriler peş peşe geliyor! Grey’s Anatomy ne kadar çok benziyor

tarafından ker_def

Kalp Atışı dizisine eleştiriler peş peşe geliyor! Grey's Anatomy ne kadar çok benziyor 7

Kalp Atışı dizisine Grey’s Anatomy eleşrisi peş peşe geldi

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Atışı’nın Amerikan dizisi Grey’s Anatomy’e benzerliğine yönelik çok sayıda izleyici yorumda bulunuyor. Her iki diziyi de izleyenler bu benzerlikler hakkında sosyal medyada konuşuyor.

Ranini yazarlarından Aytaç Kara bu benzerliğe şu sözlerle dikkat çekti:

Grey’s Anatomy’yi izleyenler birazdan yazacaklarımı gayet iyi biliyor. Dizinin orijinal karakterlerinden George, 5. sezon finalinde hayatını kaybetti. Nasıl? Otobüs çarparak. Yüzü tanınmaz halde hastaneye gelen ve konuşamayan karakter bir süre o şekilde tedavi edildi. Kimliği bilinmeyen George kazadan dolayı kalem de kullanamadığından kendini olayın başlarında ifade edemedi. Hastanedekiler orduya katılmaya karar veren George’u vazgeçirmek için aramaya başladılar. Dizinin ana karakteri Meredith, malum hasta onun avcunun içine kendisini tanımlayan ‘007’yi yazınca George olduğunu anladı.

Kalp Atışı 14. bölümü izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır. Dün akşam izlediğimiz bölümde Nesrin’in başına da aşağı yukarı bunlar geldi. Meredith’in yerinde annesini arayan İpek vardı. Nesrin, George gibi ameliyatta ölmedi ve otobüs çarpması başkasını kurtarmaya çalışırken değil gizli sevgilisi kendisinden kurtulmak istediği için oldu. Bunlar da farklılıklar işte.