Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’den yepyeni bir Hint dizisi: Ah Kalbim… İşte 1. bölüm özeti…

Kanal 7’den yepyeni bir Hint dizisi: Ah Kalbim… İşte 1. bölüm özeti…

tarafından zk zk

Hindistan’da reyting rekorları kıran Ah Kalbim dizisi bugün Kanal 7’de başlıyor. Sevilen Hint dizilerinin Türkiye’deki adresi Kanal 7 şimdi de Kumkum Bhagya yani Ah Kalbim dizisini Türkçe dublajlı haliyle izleyicilerine sunuyor. 2014 yılından Hindistan’da yayınlanmaya başlayan Kumkum Bhagya ‘Ah Kalbim’ adı ile Kanal 7 ekranlarında olacak. Aynı evde büyüyen iki kız kardeşin hayalleri, umutları, özlemleri ve aşklarının konu edildiği Ah Kalbim, Hint dizisi hayranları ile buluşacak. Ah Kalbim dizisinin 1.bölümü yayınlandıktan hemen sonra izle7.com’da olacak.

1. Bölüm Özeti

Pragya hiç tanımadığı biriyle evlenmek üzeredir. Düğün günü kardeşi Bülbül ve en yakın arkadaşı Suresh onu bu evlilikten vazgeçirmeye çalışır. Fakat Pragya, evleneceği kişiyle tanıştığını ve bu evliliğin aklına yattığını belirtir. Düğün günü ise Pragya’nın kayınvalidesi Sarla’yı tek geçim kaynağı olan düğün salonunu damadın üstüne devretmediği takdirde düğünü iptal etmekle tehdit eder. Sarla bunları kızından saklamaya çalışsa da başarılı olamaz. Gerçekleri öğrenen Pragya ise damadın ailesine bir ders vererek düğünü iptal eder. Öte yandan Suresh Pragya’ya olan duygularını gizlemeye çalışsa da başarılı olamaz. Pragya’nın dayısı ise düğün salonu üzerindeki hakkını almak ister. Sarla tek geçim kaynağını kardeşine devredince kara kara evini nasıl geçindireceğini düşünür.
Kanal 7, izleyicileri yeni diziler ile buluşturmaya devam ediyor. Pragya ve Bülbül isimli iki kız kardeşin hayat hikâyesinin anlatıldığı ‘Ah Kalbim’ 16 Ekim’den itibaren Kanal 7’de… Aynı anne ve babadan dünyaya gelmiş olsalar da birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip olan Pragya ve Bülbül’ün sürükleyici öyküsü ekrana gelecek.