Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de iddialı isimlerden kurulu yeni dizi başlıyor

Kanal D’de iddialı isimlerden kurulu yeni dizi başlıyor

tarafından ker_def

Kanal D’nin başrollerini Hande Ataizi, Damla Colbay, Yiğit Dikmen, Yusuf Akgün, Erkan Sever, Burcu Binici, Işıl Yücesoy’un paylaştıkları yeni dizi projesi ‘Hayat Mucizelere Gebe’nin çekimleri başladı. Yapımını Medyapım, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Altuğ’un yaptığı, dizinin senaryosunu Meryem Gür kaleme alıyor.

Tek arzusu öğretmenlik atamasını alıp mesleğe başlamak ve sevdiği adamla evlenmek olan İnci’nin tıbbı bir kaza sonucu hayatının bir anda altüst olmasını konu alan Hayat Mucizelere Gebe’nin genel hikayesi şöyle:  İnci, rutin bir muayene için gittiği jinekolog tarafından yanlışlıkla yapılan suni döllemeyle hamile kalır. Üstelik zerk edilen numuneler çalıştığı otelin sahibi Engin Akarcalı’ya aittir ve kanser tedavisi görmüş genç adamın baba olabilmek için bu son şansıdır.

Bu olay İnci için olduğu kadar, annesi Süheyla, anneannesi Esma, evlenmek üzere olduğu komiser Serhat için de şoke edicidir. İnci zamanla hayatın mucizelere gebe olduğunu ve onun gücüne karşı koyamayacağını anlayacak, kendisi ve bebek için en doğru kararı vermeye çabalayıp duracaktır. /Medyatava