Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Katilin Kızları’na ünlü bir isim daha dahil oldu…

Kanal D’nin yeni dizisi Katilin Kızları’na ünlü bir isim daha dahil oldu…

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Katilin Kızları’nın oyuncuları belli oldu. Bir süre önce Fox TV’de yayınlanan Deli Gönül dizisinde Murat Ünalmış ile başrolde yer alan Tuvana Türkay da dizinin kadrosuna dahil oldu.

Fikret Kuşkan’ın başrolünde oynadığı dizinin yapım firması Süreç Film. Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Tuvana Türkay, projede 4 kız kardeşi olan Kumru karakterine hayat verecek. Kızların annesini canlandıran Sibel Taşçıoğlu ilk bölümde projeden ayrılacak. Zülküf Yücel’in yazıp Mesude Eraslan’ın ise yöneteceği “Katilin Kızları”nda Fikret Kuşkan, Yaşar rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Dizide Tuvana Türkay’ın kardeşlerinden anne katili olan Sumru’yu Elifcan Ongurlar oynayacak. Türkay’ın lise öğrencisi diğer kardeşi Suna’ya ise “Anne” dizisinde Duru rolüyle dikkatleri üzerine çeken Ahsen Eroğlu hayat verecek. Ödüllü oyuncular Hakan Yufkacıgil ile Ülkü Duru’nun da kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri, 15 Ekim’de başlayacak. Cast çalışmaları devam eden dizinin kasım ayında seyirciyle buluşması planlanıyor.