Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Sevda 27. bölümde Nihan ve Kemal kaçıyor!

Kara Sevda 27. bölümde Nihan ve Kemal kaçıyor!

tarafından ker_def

Kara Sevda 27. Bölüm Fragmanı
Nihan ve Kemal kaçıyor!

Ay yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, , Kürşat Alnıaçık, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen’in rol aldığı Kara Sevda bu akşam 20.00’da ekrana gelecek.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği dizi, Nihan ve Kemal’in aşk serüvenini anlatıyor.

27.bölüm…

Kemal ve Nihan mutluluğu yakalayacak mı?

Kemal ve Nihan yeni hayatlarına doğru yol alırken, Emir kısa sürede Nihan’ın yokluğunu fark eder ve deliye döner. Nihan ve Kemal’in birlikte kaçtıklarını anlaması ve ikisinin peşine düşmesi uzun sürmez. Nihan bir yandan kaçtıklarına inanamaz haldeyken, bir yandan da aklı Ozan’dadır. Ama Kemal onun da çaresini düşünmüştür. Kemal ve Nihan’ın Emir’den kaçışı, Ozan için de yeni bir sayfanın başlangıcı olacaktır.

Kemal ve Nihan’ın ortadan kaybolduğunun haberi ailelere de yayılır. Hüseyin ve Fehime’ye haberi veren Leyla, Kemal’i anlamaları yönünde çaba sarf ederken; Vildan ve Önder cephesinde, Ozan’ın da yokluğuyla haberin şiddeti ikiye katlanır.

Emir delirmiş halde her yerde Nihan’ı ararken, Nihan hayatında hiç olmadığı kadar mutludur. Ama Kemal, Emir’in peşlerini bırakmayacağını öngörmüştür. Ama Kemal ve Nihan’ın lehine işlemesi gereken zaman, Kemal’in ummadığı şekilde akmaya başlar. Nihan, yaşadığı mutluluğun içinde bir o kadar da tedirgindir. Aileler durumla başetmeye çalışırken, Asu, Kemal’in gidişini öğrendiğinde yıkılır.

Kemal, Nihan’ın tedirginliğini üzerinden atması için elinden geleni yapmaktadır. Nihan’ın yaşadığı korkular içinde bile, hayatlarının en mutlu anlarını yaşamaktadırlar. Bu arada Emir’in Nihan’la Kemal’i bulmak için saldırdığı her yol önünde kapanmakta, Emir gittikçe çaresizleşmektedir.

Kemal ve Nihan’ın ülkeden ayrılıp hayallerindeki özgürlüğe kavuşmalarına çok az kalmıştır. İkisi Emir’den sonsuza dek kurtulmak için saat sayarlarken, karşılarına, aşmaları gereken, hiç hesapta olmayan bir engel daha çıkacaktır.

Yayın Günü: 20 Nisan Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm -27.blm