Ana sayfa Foto Galeri Kara Sevda 9. bölümde Emir, Kemal’e savaş açıyor

Kara Sevda 9. bölümde Emir, Kemal’e savaş açıyor

tarafından ker_def

Kara Sevda 9. Bölüm Fragmanı

Ay yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, , Kürşat Alnıaçık, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen’in rol aldığı Kara Sevda bu akşam 20.00’da ekrana gelecek.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği dizi, Nihan ve Kemal’in aşk serüvenini anlatıyor.
9.bölüm…

Emir, Kemal’e savaş ilan ediyor!

Kemal, Nihan’la geçirdiği geceden, Emir’le Nihan hakkındaki şüphesi daha da keskinleşmiş olarak çıkar. Öte yandan Emir, Kemal’le Nihan’ın gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasını hem Kemal’e, hem Nihan’a keser. Kemal’e açıkça savaş ilan eder. Emir’in artık tek amacı Kemal’i geri dönüşü olmayacak şekilde hayatlarından çıkarmaktır. Bunun için büyük bir oyuna kalkışır.

Salih, tekneyi yakanın Emir olduğundan kuşkulanmaktadır. Nihan’la da şüphesini paylaşır. Ancak Nihan, bir ipucundan bunu Ozan’ın yaptığını anlar. Bu, iki kardeş arasında bir kavgaya sebep olur. Diğer taraftan Nihan, Emir’in Ozan’a yardım etmiş olduğunu düşünerek Emir’le yüzleşmeye şirkete gider.

Kemal, bir gün içinde kendine kurulan tuzağı çökertmek zorundadır. Bunun için Nihan elinden gelen yardımı yapar.

Yayın Günü: 9 Aralık Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm -9.blm

YAPIM : Ay Yapım
YÖNETMEN : Hilal Saral
SENARYO : Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün
OYUNCULAR : Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Burak Sergen, Neşe Baykent, Zeyno Eracar,Orhan Güner, Kürşat Alnıaçık, Rüzgar Aksoy ve Melisa Aslı Pamuk