Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül dizisinin kötü adamı Gaziantep’te kayboldu!

Karagül dizisinin kötü adamı Gaziantep’te kayboldu!

tarafından ker_def

ayhaneroglu

“GAZİANTEP’İ YAKACAKLAR”

6 yaşında Çaycılar Güzeli isimli filmle sinema dünyasına adım adan Ayhan Eroğlu, Adanalı ve Kurtlar Vadisi dizileriyle ünlendi. 29 dizi ve 9 sinema filminde rol alan oyuncu, özel bir televizyon kanalında yayınlanan Karagül
dizisinin çekim ekibi ile birlikte Gaziantep’e geldi. Çekimleri süren dizideki sahneleri nedeniyle bir süredir Gaziantep’te yaşayan Eroğlu, rolüyle ilgili bilgiler verdi. Karagül dizisine Refik adıyla girerek diziye renk katan oyuncu Eroğlu, rol icabı Gaziantep’i yakıp yıkacaklarını kaydetti.

İzleyenleri heyecanlı ve aksiyonlu sahnelerin beklediğini belirten Eroğlu, “Karagül dizisindeki oynamak için Gaziantep’e geldik. Dizideki rolüm, bir halanın yeğeni. Gökhan’la birlikte aynı zamanda Gökhan benim öğrencim. Bu diziye, benimle beraber yeni girdi. Gülizar’ın yeğenleri rolü ile filme girdik. Sanırım ortalığı yakıp yıkacağız. Gaziantep’e daha önce ‘Yersiz Yurtsuz’ dizisi için gelmiştim. Bu kadar gezme şansım olmadı ama Halfeti’nin bu kadar güzel bir yer olduğunu, tahmin bile edemezdim. Hatta orada kalmak istedim. Ben burada kalayım, siz gidin dedim. Gaziantep inanılmaz bir şehir. Gökhan’la beraber Karagöl dizisinde oynayan psikopat Gülizar’ın yeğenlerini oynayacağız. Şimdi fıstık tarlaları yanacak, adamlar vurulacak, Fıstık fabrikaları basılacak, işçiler işe gönderilmeyecek. Yani Karagöl’ü yakıp yıkmaya geldik. Önümüzdeki bölümlerde, heyecanla bekleyeceksiniz” şeklinde konuştu.

Dizide ürün yerleştirme yöntemiyle Tük markalarını dünyaya tanıtacaklarını da sözlerine ekleyen Eroğlu’nun öğrencisi ve rol arkadaşı olan oyuncu Gökhan Tunç ise “Biz, Ayhan Abi ile beraber Gülizar’ın yeğenlerini oynuyoruz. Ayhan Eroğlu çok başarılı bir oyuncu ve ondan çok şey öğrendim. Biz ortalığı karıştırmaya geldik. Gaziantep’ide karıştıracağız, filmi de karıştıracağız. Adrenalin anlar yaşatacağız. Biz ikimiz olarak çok farklılık yapacağız. Biz gümbür gümbür geliyoruz” diye konuştu.