Ana sayfa Dizi Fragmanları Kertenkele 38. yeni bölümden görüntüler

Kertenkele 38. yeni bölümden görüntüler

tarafından ker_def

Eğlenceli senaryosuyla dizi severlerin gönlünde taht kurmaya devam eden Kertenkele dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kertenkele 38. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kertenkele 38. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde…

Atv ekranlarında yayınlanan imkansız bir aşkın acayip hikayesini dile getiren Kertenkele yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele yeni maceraları ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Başrollerini Serra Tokdemir ve Timur Acar’ın paylaştığı, Kertenkele 38. yeni bölümüyle 24 Ekim 2015 Cumartesi akşamı saat 20.00’de ATV’de.

KERTENKELE 38. BÖLÜM FRAGMANI

Kertenkele malikâneye gelerek farkında olmadan kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır. Zehra’dan intikam almaya kararlı olan Melis, Kertenkele’nin yaşadığını gizleyebilmek için her şeyi yapmayı göze alacaktır. Ünsal, Kertenkele’ye ulaşabilmek için Deli Kenan’ın peşine düşer. Levent ise Selin’e yapacağı evlenme teklifini planlamakla meşguldür.

Kertenkele, Ahmet Şimşek kimliği ile sınıfın haylaz öğrencilerine göz açtırmamaktadır ve yeni hayatında Melis ile samimi bir arkadaşlık kurmaya başlamıştır. Melis bir taraftan Kertenkele’yi Zehra’dan saklamaya çalışırken öteki yandan Kertenkele’nin ilginç tavırlarını çözmeye çalışmaktadır. Kertenkele’nin kız kardeşi Betül’le karşılaşması Melis için her şeyin değişmesine neden olacaktır. Zehra, Melis ve Kertenkele’nin yolları bir gece kulübünde kesişince işler içinden çıkılmaz bir hal alır.