Ana sayfa Dizi Haberleri Kertenkele dizisinde rol alan Turabi, ilk deneyimini anlattı

Kertenkele dizisinde rol alan Turabi, ilk deneyimini anlattı

tarafından ker_def

turabi-çamkıran-kertenkele-kara-kemal

SERA TOKDEMİR GÖNÜLLÜ OYUNCU KOÇUM

Dizideki rolünüz ‘Kara Kemal’ size benziyor mu?

Bu karakter tam beni anlatıyordu. Geri vitesi olmayan, mahallesindeki herkesi koruyan, mahallenin kızlarına yan gözle bakmayan, haksızlık karşısında sessiz durmayan biri. Sadece babasından çekiniyor. Bizim de yaptığımız atar baba eve gelene kadar… Kara Kemal’in de atarı babası konuşana kadar. Sadece aşk hayatı bana benzemiyor.

Sete girdiğinizde ne hissettiniz?

İlk çekim günü çok heyecanlıydım ama yönetmenimiz Hakan Arslan çok iyi olduğu için sanki yıllardır onunla çalışıyormuşuz hissi verdi bana. Bu da beni çok rahatlattı. Kayıt dendiğinde ‘İşte benim gerçek işim bu’ dedim. Dizide rol alan oyuncuların hepsi beni iyi karşıladı. Enerjimiz tuttu. Bu da çekimlere çok iyi yansıyor. Zaten hepsi işinde ustalar, ben de saygıda kusur etmiyorum. Özellikle Sera bana sette çok destek oluyor. Yanlışlarımı düzeltip “Burada şöyle yapsan daha iyi olur” diye taktikler veriyor. Bir nevi gönüllü oyuncu koçluğumu yapıyor.

İlk oyunculuk tecrübenizde ‘beceremem’ endişesi yaşadınız mı?

Benim en çok korktuğum şey denememektir. İnsanız bir şeyleri kötü yapabiliriz ama vazgeçmemeliyiz. Ben de öyle yapıyorum. Yapamazsam, kötü olursa eksiklerimi giderip çok çalışıp bir daha denerim.