Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kim bu adam? İzleyenler farkedince şikayet yağdı… Esra Erol’da talip, Serap Paröz’de itirafçı!

Kim bu adam? İzleyenler farkedince şikayet yağdı… Esra Erol’da talip, Serap Paröz’de itirafçı!

tarafından zk zk

Televizyon ekranlarında yayınlanan reality show programlarında ilginç bir olay yaşandı. Turan Yener isimli kişi, farklı programlara farklı zamanlarda katılarak bambaşka rollerde yer aldı. Damat adayı da oldu, cinayet itirafçısı da, çocuklarını arayan bir baba da…

Olay, izleyenlerin durumu farkedip RTÜK’e şikayeti ile ortaya çıktı.

Posta’da yer alan habere göre, Turan Yener, 28 Mart 2017 tarihinde ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılarak Sevinç adında bir kadına talip oldu. Ardından, Serap Paköz’ ün TV8 kanalında sunduğu Gerçeğin Peşinde programına katılan Turan Yener, bu kez izleyenlerin karşısına cinayet itirafçısı olarak çıktı. Hatta yaptığı itiraf üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

BU SEFER DE GÖRMEDİĞİ ÇOCUKLARINI ARIYOR

Turan Yener, son olarak geçtiğimiz günlerde bir kanaldaki barıştırma programına konuk oldu. Bu kez Turan Yener, 18 yıldır çocuklarını görmeyen bir baba olarak ekrandaydı.

RTÜK’E ŞİKAYET YAĞDI

3 farklı kanalda ve farklı formattaki programlara katılan adam, hepsinde farklı bir olayın kahramanıydı. Durumu fark eden izleyiciler RTÜK’e şikayet yağdırdı. (Posta)