Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse anlam veremedi! Rüya dizisi bitiyor mu, devam mı ediyor?

Kimse anlam veremedi! Rüya dizisi bitiyor mu, devam mı ediyor?

tarafından zk zk

Bir süre önce gün değişikliğiyle pazar günleri ekrana gelmeye başlayan Rüya dizisinin final yapacağı gündeme gelmişti. Dün akşam 9. bölümü yayınlanan dizinin 10. bölümünde final yapacağı konuşuluyor ancak yayınlanan fragmanda final olduğuna dair hiç bir ibarenin olmaması da kafaları iyice karıştırdı.

Dizi bitecek mi devam mı edecek bilinmiyor ancak final yapacağı haberleri yayıldı.

Rüya’nın dün akşam ekrana gelen 9. bölümünde, Elif’e sürpriz yaparak yeni bir eve taşınmak isteyen Bulut, Elif’le birlikte eve bakmaya gittiğinde Alaz’ın komşuları olacağını öğrendi.

Bu durumdan rahatsız olan Elif, yeni eve taşınmak istemediğini söyleyerek Alaz’ın planını engellemek istedi. Cihan, Ruhşan’ın boşanma isteğini kabul etmeyerek onu geri kazanmak için çabaladı. Gülendam’dan Alaz’ın, Cihan Giray’ın oğlu olduğunu öğrenen Faysal, Gülendam’la birlikte Cihan’a şantaj yaptı. Yaşadıklarının yükünü daha fazla kaldıramayan Elif, uçurumun kenarına giderek denize atladı. Sahilde bulunan biri tarafından kurtarılan Elif gerçekleri Yıldız’a anlatırken, İsa da gizlice onları dinledi. Cemre’yi Sırrı’dan uzaklaştırmak isteyen Gülendam, İnan’dan yardım istedi. Alaz tarafından akşam yemeğine davet edilen Bulut ve Elif karşılarında Yıldız’ı görünce büyük şok yaşadılar. Alaz ve Yıldız’ın sözlendiklerini açıkladıkları final sahnesinde Bulut ve Elif’in şaşkınlığı görülmeye değerdi.

Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.

Rüya’nın merakla beklenen final bölümü 24 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Show TV’de!