Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisi iyi ki var!

Kiralık Aşk dizisi iyi ki var!

tarafından ker_def

kiralık-aşk18
”Bazen gerçek değil misin diye şüpheye düşüyorum. O sihirli dokunuşun…Her zaman vaktinde gelen, mucizeler yaratan. Çok iyi geliyorsun bana. Daha ne kadar sabredeceğiz? Yeter, sıkıldım bu gelgitlerden. Bu kadar zarif ruhu, derin ve dokunaklı bakan…Nefesimi kesecek kadar güzel, huysuzluğuyla bile aklımı başımdan alan, sevilmeyi şahane bilen bu kadını hep yanımda istiyorum artık. Evlen benimle.”
O dansınız, uyumunuz, zaman zaman neredeyse dudak dudağa gelecek kadar yaklaşmanız ve tam yerinde söylenen mükemmel replikler. Siz bu bölüm finallerini fazla iyi yapıyorsunuz, ben bir hafta boyunca ağzım kulaklarımda geziyorum. Üstelik fragmanda da gördüğümüz kadarıyla Defne hayır demedi bu sefer. Belki evet de demez bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki, siz benim Türk televizyon tarihinde gördüğüm, uyumsuzluklardan en garip uyumu çıkaran çiftsiniz. Ben bir araya getirmişim gibi izliyorum. Haftada iki saat çok mutluyum. #bizöldükbile

*Barış ne kadar güzel bir çözüm değil mi? Plan yok, haset yok, dalavere yok, korku yok, üzülmek yok, kırmak yok, vicdan azabı yok. Keşke bu iki kardeş arasındaki barışı biz her gün yüz yüze baktığımız insanlara, selam verdiğimiz insanlara Facebook’tan Twitter’dan sallarken de hatırlasak ve kardeşçe yaşamaya devam etsek. Bizim aramızdaki çatışmayı körükleyen liderler değil, bu çatışmayı sonlandırıp barışı sağlayan önderler olsa. Tüm dünyada barış olsa, bir bebeğin hayatı kör bir denizde sonlanmasa. Yardım edemeyip, lanet edip gece yatağa vicdan azabıyla girmesek. Bir yol var, o da barış. Teşekkürler en güzel ekip, iyi ki varsınız!

Pelin Arslan – ekranella