Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

tarafından ker_def

kiralik3

*”Ömer sinir harbi ve ultimate depresyon yaşadığı günlerde mağaza açma kararı almıştı, Sinan da destek vermişti. Şimdi önlerinde bir fırsat var: İngilizler! Ama Akdeniz’e ilerlemeden önce Yasemin’den geçmek lazım. Çünkü Yasemin de bu işe talip, konkur kapıda.”
Anaaaaym bölümü zerre anlatmayan bölüm özeti gibi yazdım. Neyse, sonuç olarak bir kapışma izleyeceğiz. Bir yandan Roket Takımı Ömer ve Sinan, bir yandan da Kadının Fendi Türkiye LTD. ŞTİ Yasemin ve Defne. Her ne kadar artık birbirlerinin rakibi haline de gelmiş olsalar, ne eski habislerden Yasemin bozdu arkadaşlığını ne de Sinan. Asıl kapışma onların arasında değil, Defne ve Ömer’in arasında geçecek.

Sinan için zor bir gün oldu valla. Hem rakip bir şirketlerinin olacağını öğrendi, hem bu şirketin kendi dingolomaları yüzünden giden Yasemin olduğunu, hem de okullara gönderdiği Defne’nin rakip firmanın şoförü olduğunu. Tüm bunlar yetmedi, bir de İsmail’i öğrendi. İşte böyle Sinan kardeş, sen o kadar uğraştın, uğruna arkadaşını sattın ama Yasemin bıyığı seçti. Sen de üzülme şimdi, dizide aşık olup unutulacak daha çok karakter var. Yavaş yavaş toparlarsın. Bak orada bir kadın birey daha kalmış, hadi git koş.