Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk Dizisinin Aşıkları Zor Durumda

Kiralık Aşk Dizisinin Aşıkları Zor Durumda

tarafından ker_def

Kiralık Aşk yıldızlarına hayranlarından ilginç tepki

Kiralık Aşk’ın yıldızları Elçin Sangu ile Barış Arduç’un gerçek sevgililerine taciz mesajları yağıyor
Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile Barış Arduç’u birbirlerine çok yakıştıran hayranları, iki oyuncunun gerçek sevgililerine taciz mesajları atıyor. Kiralık Aşk’ın fanları, başrol oyuncuları Elçin Sangu ile Barış Arduç’un gerçek hayattaki aşklarına savaş açtı.Dizide iki sevgiliyi canlandıran Sangu ile Arduç’a “Çok yakışıyorsunuz, sevgililerinizden ayrılın” diye baskı yapan fanlar, bununla da sınırlı kalmadı.kiralık-aşk-dizi

Hayranları, Elçin Sangu’nun dizideki öpüşme karelerini, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken’e atarak altına da “Birbirlerine çok yakışıyorlar, sen aradan çekil!” notu düştü.Benzer mesajlar Barış Arduç’un oyuncu sevgilisi Gupse Özay’a da atılıyor.

Uzun zamandır birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç’un aşkı ‘Deliha’ filminde başlamıştı. Barış Arduç, ilk sinema filmi ‘Deliha’nın ardından adını geniş kitlelere duyurdu ve kısa sürede genç kızların sevgilisi oldu.

Gupse Özay, Deliha’daki büyük aşkı Barış Arduç’un kalbini filmde değil ama gerçekte çalmayı başardı.

‘Kiralık Aşk’ dizisinde canlandırdığı ‘Defne’ karakteriyle büyük çıkış yakalayan Elçin Sangu 4 yıldır Yunus Özdiken ile aşk yaşıyor. Yunus Özdiken’in bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yaptığı biliniyor. (Hürriyet)