Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kiralık Aşk’ın kötü adamı büyük iş başardı

Kiralık Aşk’ın kötü adamı büyük iş başardı

tarafından ker_def

Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Devrim Yalçın, ilk kişisel sergisini Amsterdam’da KRYONAMSTERDAM galerisinde açtı.

Kiralık Aşk dizisindeki performansı ile son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başlayan fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Devrim Yalçın, usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı merhum Ayşegül Devrim’in ve Avni Yalçın’ın oğlu. Kiralık Aşk’a Deniz karakteriyle 15. bölümde dahil olan Devrim Yalçın’ın ilk kişisel sergisi “MONGOLIA” 21 Ekim – 3 Kasım 2015 tarihleri arasında Amsterdam’da KRYONAMSTERDAM galerisinde fotoğraf severlerle buluştu.

Sergide Moğolistan’daki yalnızlık Yalçın’ın kamerasından kendine has yorumu ile sergileniyor. Siyah beyaz fotoğraflarla Moğolistan’daki yalnızlık ve hüznü ön plana çıkaran Yalçın, mekân olarak Gobi Çölü ve yeni kent yaşamına geçen Moğolistan sokaklarını kullanıyor. Kimi zaman farklı objelerle, kimi zaman puslu hava kareleri ile yalnızlığı fotoğraflarına yansıtıyor.

Sergi Yalçın’ın 2014 yılında Moğolistan’da motosiklet üzerinde yaptığı kuzeyden güneye toplam 3714 kilometre yolculuk esnasında çektiği siyah beyaz fotoğraflardan oluşuyor. Sergide henüz gelişmekte olan eski komünist, yeni kapitalist, insanın, ağacın ve suyun az bulunduğu uçsuz bucaksız bozkırlar ülkesi olan Moğolistan’ı farklı bir bakış açısı ile bizlere sunuyor.