Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in öpüşmesi izleyiciyi mutlu ediyor

Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in öpüşmesi izleyiciyi mutlu ediyor

tarafından ker_def

kiralik-aşk1

Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in evlilik macerasının nasıl sonuçlanacağı büyük merak konusu. Elçin Sangu ve Barış Arduç, müthiş oyunculuklarıyla gönülleri feth etmeyi başardı. Kiralık Aşk dizisinden yansıyanlar da okuyucuların dikkatini çekecektir.

Pelin Arslan / ekranella

*Alışmıştınız değil mi bölümleri ha öpüştü ha öpüşecek olan Defne ve Ömer’le açmaya? Şimdiyse mobil topuz Deniz ve olanca pijamasıyla Defne. Güne eski sevgilinin nefret ettiğin yeni sevgilisiyle başlamak gibi bir şey bu.
Lütfen çıkar mısınız, ilgilenmiyorum dediğinde bir umutlanmıştım. Zira safoz Defne de olsa maksimum ne kadar saçmalayabilir değil mi? Arkadaş bu kıza bir üst limit çekmediniz mi, bunu abisi küçükken yere düşürdü de kimselere demeden geri mi koydu yerine? İlk başta Deniz’in ağzına terlikle vurur gibiydi. İş hayatında olur muymuş mu böyle şeyler Deniz, ney? Tabii canım hangimiz kafayı bir markayla bozup tasarımlarını çalmadık, karısına kızına sarkmadık, konumlanmalarına göz dikmedik, lansmanına gelip kuru pastalarını gömmedik ki? Standart prosedür.