Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi dizisi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Kiraz Mevsimi dizisi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

tarafından ker_def

nilperi-sahinkaya6

O bir Balık burcu kadını..

● ‘Kiraz Mevsimi’nin ekran yolculuğu sona erdi. Nasıl hissediyorsun?
Evet, dün bitti. Özge’nin (Gürel) evinde izledik son bölümü. Çok güzel bir ekiptik. Bu nedenle kendimi buruk hissediyorum. Oyuncu kadrosu üzerinden konuşacak olursam birbirimizi çok sevdik ve çok iyi anlaştık. Benzer karakterlerde olmamamıza rağmen birbirimize güzel uyum sağladık. Kadroda pek çok set görmüş oyuncu bulunuyordu ve onlar da böyle bir ekip ve set görmediklerini söylediler. O yüzden bitmesi bizi çok üzüyor.

● Aslında yeni sezona iddialı başladınız. Geçen sezon birinci olan bir dizinin birden 25’inci sıralara düşmesini nasıl yorumladın? Hiç ‘’nasıl böyle olduk?’’ dedin mi?
Hepimizi sorduğu bir soru bu ve hâlâ da soruyoruz. Son bölümü izlerken ‘’Nasıl böyle olduk? Biz çok güzeldik’’ dedik. Bir yandan da aslında bu düşüşün nedenini biliyoruz. İzleyiciler, geçen sezon aşk hikâyesi izlerken, bu sezon bir şirket hikâyesi izlemeye başladıkları yorumunda bulundular. Öykü ile Ayaz’ın evliliğini de sevmediler pek. Genelde diğer diziler finallerini evlilikle yaparken biz evlendirip üzerine bir şeyler yazmaya başlayınca duraksadık. Orada bir hata yapmış olabiliriz. Yan karakterlerin hikâyeleri de çok işlenmemeye başladı. Eskiden herkesin bir hikâyesi vardı; ama bir süre sonra sadece Öykü ve Ayaz’ın hikâyesine hizmet eden bir sürü yan çift izlemeye başladı izleyici. Tabii bu da reytingleri düşürdü. Konu biraz heyecanını yitirdi. Bunları bu kadar rahat söyleyebiliyorum çünkü aramızda da konuşuyoruz.