Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler 87. bölüm fragmanı merak konusu oldu!

Kırgın Çiçekler 87. bölüm fragmanı merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Kırgın Çiçekler 87. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kırgın Çiçekler dizisi 86. son bölümü ile pazartesi akşam ekrana geldi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde Sadri Bey’in torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla tüm dengeler değişti. Meral’in yalanı ortaya çıktı! Son bölümden hemen sonra Kırgın Çiçekler 87. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu…

Atv’de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümünde Sadri Bey’in torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla şaşkına döndü. Kader’in Meral’e ‘Bana para için kazık attın, senden nefret ediyorum, defol git buradan’ dediği sahne ekrana kilitledi.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker’in paylaştığı Kırgın Çiçekler 86. yeni bölümü ile 29 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 21:00’da ATV’de ekrana geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gerçeği Kader’e nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader onu terk eden babasından nefret etmektedir. Sadri, Meral’i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak ister. Macide, Meral’i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar alırlar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye atar…