Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırgın Çiçekler’de canlandırdığı karaktere gıcık oluyor

Kırgın Çiçekler’de canlandırdığı karaktere gıcık oluyor

tarafından ker_def

birgen-ergin

BROOKE SHİELDS MÜŞTERİMDİ KYLE EASTWOOD ARKADAŞIM

Londra’dan Türkiye’ye dönüşünüz nasıl oldu?
İstanbul’a gelip iki-üç yıl yaşadım. Birkaç işte rol aldım. Sonra tekrar İngiltere’ye döndüm. Dans ve tiyatroyla ilgili bir blog yazmaya başladım. Türkiye’de yaşayan bir oyuncu arkadaşım, beni bir iş için tavsiye etti ve o vesileyle döndüm. Bir haftada evimi değiştirdim, işlerimi toparlayıp geldim.

Sonra kendinizi geç kalmış hissettiniz mi?
En büyük aşkım mesleğimdi. Birçok zaman her şeyi öteledim; çünkü mesleğime çok bağlıydım. Evet, işimden uzaklaştığım zaman mesleğime ihanet ediyormuşum gibi hissettiğim oldu. Ama hayatımın bir şekilde değişeceğini biliyordum. Hollywood’daki birçok starla arkadaşlık kurdum. Farklı deneyimler yaşadım.

HATIRA FOTOĞRAFIMIZ YOK

Kimlerle tanışma fırsatınız oldu?
Clint Eastwood’un oğlu Kyle var. O da müzisyen; birlikte çalıştığı Michael Stevens vardı. Beni Cannes Film Festivali’ne götürüyorlardı. İşletmeciliğe ilk başladığımda benimle yaşıt bir markanın mağazasında (Whistles) çalışıyordum. Annem modacı; marka yaratan ve perakende bölümüyle ilgiliydi. Mağazadaki müşterilerim arasında Brooke Shields de vardı. O zaman Broadway’de rol alıyordu. Bahsettiğim dönemde böyle akıllı telefonlar yoktu. O yüzden hatıra fotoğrafımız maalesef yok.