Ana sayfa Kadın Haberleri Kısmetse Olur 406. bölüm fragmanı yayınlandı

Kısmetse Olur 406. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kısmetse Olur 406. bölüm
Kısmetse Olur 406. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde Melis ile Kemal arasında ipler kopuyor. Gelin adayı damat adayının üzerine yürüyor.

Kanal D’nin heyecanlı ve aksiyon dolu evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’un 406. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde Kemal ile Meklşs arasında ipler kopuyor.
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor. Eve geri dönen Kemal, Melis hakkında söyledikleriyle olay yaratıyor. Kemal’in iddiaları karşısında deliye dönen Melis soluğu damatlar evinde alıyor ve Kemal’in üzerine yürüyor. Kemal’le kavga eden Melis ayrılığı ilan edince de Kemal, “Benim için Melis yok artık. Bu evde bekar adaylar var, kime yöneliyorsa yönelsin” diyerek durumu kabullendi. Peki Melis’i bu denli çıldırtan asıl sebep neydi?
Kısmetse Olur’da yeni bir aşk mı doğuyor?

Önceki gün kırmızı odada Gamze’ye olan ilgisini itiraf eden Enes, onu tanımak istediğini söylüyor. Gamze ise Enes’i bu yaklaşımı karşısında ona kapılarını kapatmıyor. Enes ve Gamze arasında neler olacak? Gamze, ona şans verip finale az bir süre kala yeni bir ilişkiye başlayacak mı?