Ana sayfa Kadın Haberleri Kısmetse Olur oldukça heyecanlı bir haftanın finali ile ekranlara geldi

Kısmetse Olur oldukça heyecanlı bir haftanın finali ile ekranlara geldi

tarafından ker_def

Kısmetse Olur’da Kim Elendi? – 13 Mayıs Cumartesi

Kısmetse Olur oldukça heyecanlı bir haftanın finali ile ekranlara geldi. Her Cumartesi eleme heyecanı yaşanan Kısmetse Olur da bu hafta eve kim veda etti? Hangi adaylar halk oylamasında birinci oldu? Kimler çek kazandı? Kısmetse Olur’da yaşananlar…

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Neler Yaşandı?
Kısmetse Olur haftanın finalinde Melis’in kavgaları damga vurdu. Melis ilk olarak İlkay ile tartıştı. İlkay’ın eski dövme ile ilgili öğrendiği gerçeklerden sonra, Melis bir de İlkay’ın aile problemlerini gündeme getirince çift büyük kavga etti. Daha sonra bu kavga eleme gününe de taşındı. Burada yeniden gündeme gelen bu konu üzerine çileden çıkan Melis ” senin Kemalden farkın yok ” diyerek İlkay’ı suçladı. İlkay ise bu tepkinin ardından daha fazla dayanamadı ve canlı yayını terk etti. Tüm adaylar bu yaşananlara tepki verince Melis dediklerinden pişmanlık duydu.

Diğer yandan Melis; Emre’nin ilişkisine de laf söyledi. Tuğçe’nin Emre’yi sevmediğini söylerken Emre ise Tuğçe ile olan ilişkisine açıklık getirdi. O anda söylenen laflardan dolayı Tuğçe ağladı.

Adnan ve Akın arasındaki kankalığın ise yapmacık olduğunu söyleyen Melis; Adnan’ın yalnız kaldığı için Akın ile dost olduğunu söyledi.

Enes Mi Yoksa Rabia Mı Elendi?
Kısmetse Olur 13 Mayıs tarihinde ekranlara gelen haftanın finalinde; birinciler Melis ve Onur oldu. Diğer adayların gitmesi yönünde oylama yaptığı haftanın finalinde elenmesi için çıkan isimler gelin evinden Rabia damat evinden ise Enes oldu.

Kısmetse Olur Geçen Hafta Neler Yaşandı?
Kısmetse Olurda hafta için Melis ve Farimanın kavgası vardı. Melis’in “Bir daha İlkay’ın adını ağzına almayacaksın” dediğine Farima’nın “Senin konuşmalarına göre bakacağız Melis hanım” diye tepki vermesi ortalığı karıştırdı. Birbirine giren gelin adaylarını diğer gelin adayları ayırmaya çalıştı.