Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kısmetse Olur’da bir isim daha elendi

Kısmetse Olur’da bir isim daha elendi

tarafından ker_def

Kısmetse Olur’da kim elendi? 01 Mayıs 2016

Kısmetse Olur’da kim elendi sorusunun cevabı dün akşam belli oldu… Gelinler evinden yeni gelen adayı Aycan Tunç elenme korkusu yaşarken damatlar evinden de Emre Gül kutudan çıkan isim oldu. 10 bin liralık çeki Hazal Atabek alınca elenen isim bu hafta damatlar evinden oldu. Emre Gül Kısmetse Olur evinden elendi.

Kısmetse Olur’da kim elendi sorusunun cevabı hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Kısmetse Olur’da kimin elendiği heyecanlı geçen eleme gecesinin ardından belli oldu. Kısmetse Olur’un dün akşam yayın saatinde değişiklik yapıldı, program ana haberlerden sonra başladı. Kısmet Olur’da elenen isim Emre Gül oldu.

YENİ GELEN BATUHAN TERZİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelecek isim Batuhan Terzi olacak. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip? Batuhan Terzi talip olduğu adayların isimlerini açıklamayacak. Kısmetse Olur evinden ilgi göstereceği iki gelin adayına daha sonra bildirecek.
19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi’nin asıl memleketi ise Ankara…

Cansel ve Eser arasında beklenmeyen olaylar gelişiyor! Cansel ve Eser, hararetli geçen konuşmalar sonrası oylamada yazacakları ismi netleştirdi! Kısmetse Olur 30.Haftanın Final bölümüyle Pazar 20.00’de Kanal D’de!

KISMETSE OLUR 30. HAFTANIN FİNALİ

Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Kısmetse Olur’da heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur’da sürpriz bir açıklama yapılacak. Melis’in Batuhan ile ilgili yaptığı açıklama herkesi şaşırtacak. Kısmetse Olur yeni bölüm detayları haberimizde.

Batu, Dilek’in karakterini beğendiğini söyleyince tüm adaylar öyle bir yakıştırma yapıyor ki… Batu ve Dilek arasında yeni bir aşk doğabilir mi?

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Kısmetse Olur 29. haftanın finali ile ekranlara geldi. Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Kısmetse Olur’da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur’da yapılan oylama sonucu evde en çok ismi çıkanlar Batuhan ve Cansu oldu. 10 Bin TL’lik çeki kazanan ve evi koruma altına alan Tankut oldu. Kısmetse Olur’da bu hafta Cansu elendi. Kısmetse Olur evine giren Aycan Tunç’un açıklamaları ise izleyenleri şaşırttı.