Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kısmetse Olur’da Melis ve Emre, Adnan’a yüklendi!

Kısmetse Olur’da Melis ve Emre, Adnan’a yüklendi!

tarafından ker_def

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde Adnan’ın hareketlerinden ve tavırlarından rahatsız olan Melis ve Emre, Adnan’a yükleniyorlar.

Kısmetse Olur evinde bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Geçen hafta Yağmur ve Kemal’in elendiği evlilik programında bakalım bu kez kim ya da kimler eve veda edecek?
Adnan, Melis ve Emre arasında çıkan tartışma finale damgasını vuruyor. Büyük finale az bir zaman kala eski dostlukların bir bir sona ermesi evdeki dengeleri alt üst ediyor. Kısmetse Olur’da adaylar arasında gruplaşmalar yaşanmaya başlıyor.
Kısmetse Olur’da eski dostluklar neden bitmeye başlıyor. Adnan’ın evde değişen tavırlar son zamanlarda herkesin dikkatini çekmeye başlıyor. Emre ve Melis, Adnan’ın değiştiğini ve bu evin psikolojisine büründüğünü söylüyor. Adnan ise böyle düşündükleri için ikisiyle de bundan sonra dost olmayacağını belirtiyor. Finalde yaşanan tartışmalar sonucu tansiyon iyice yükseliyor.
Peki evdeki eski adaylardan Emre, Melis ve Adnan’ın arasını açan şey ne? Adnan, neden kendini diğer arkadaşlarından soyutladı?