Ana sayfa Sinema Kolonya Cumhuriyeti filmine ünlülerden tam not geldi!

Kolonya Cumhuriyeti filmine ünlülerden tam not geldi!

tarafından ker_def

Ünlülerden Kolonya Cumhuriyeti’ne tam not
5 bin nüfuslu bir beldenin talihsiz bir kaza sonucu ülkeye dönüşüp Amerika’yla savaşa girme hikayesini uluslararası siyaseti tiye alarak beyazperdeye taşıyan ‘Kolonya Cumhuriyeti’ filmi, geçtiğimiz gün yapılan galada ünlülerden tam not aldı.

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda komedinin renkli isimleri Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut’un yer aldığı, BKM yapımı ‘Kolonya Cumhuriyeti’ filmi, 21 Nisan’da vizyona girdi.

İŞTE FİLMİ İZLEYEN ÜNLÜLERİN YORUMLARI

Aleyna Tilki: Çok eğlenceliydi. İnanılmaz güldük. Sürekli sonra ne olacak diye merak ettiriyordu. Heyecanlı sürükleyici çok güzel bir film. Emeğine sağlık herkesin.

Ali Sunal: Moral bulmak istiyorsanız bu filme gidin diyorum. Gayet keyifli. Güldür Güldür ekibinin yazdığı bir film yine yüzümüzü güldürüyor. Bu artık onlar için bir alışkanlık haline geldi.

Murat Cemcir: Çok eğlenceli, çok tatlı, çok hızlı, çok absürt…Bütün oyuncular ayrı ayrı çok iyiler. Tebrikler. Herkes sinemalara…

Ruhi Sarı: Çok başarılı buldum. Umarım gişesi de çok güzel olur. Çünkü insanların çokca eğleneceği bir film olmuş. Bu günlerde en gerekli filmlerden biri olmuş.

Sarp Apak: Emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Gişesi bol olsun.

Onur Atilla: Çok eğlendik. Güldür Güldür’de dört yılı aşkındır bizim skeçlerimizi yazan adamların yazıp yönettiği bir film. Yolu açık olsun.

Kıvanç Baran Arslan: Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Absürt komedinin nasıl olacağını çok güzel anlatan bir film. Ben çok eğlendim.

Bülent Emrah Parlak: Çok komikti. Çok güldük çok eğlendik. Bütün arkadaşlarımızın eline sağlık. Çok eğlenceli bir film izleyecek sinemaya gelenler. Çok gülecekler. “Keşke ‘Kolonya Cumhuriyeti’nin içinde yaşasaydım” diyecekler.

Onur Buldu: Çok güzeldi, çok eğlendim. Herkes çok güzel oynamış. Murat Kepez çok güzel çekmiş. Senaryo da harikaydı. İzlerken gülmekten öldük. İyi ki böyle bir film yaptılar ve umarım bu film böyle filmlerin türemesine yardımcı olur.

Tuvana Türkay: Çok güzel buldum. Çok samimi olmuş. Bazı sahnelerde gözümden yaş geldi. Özellikle Uzaylı Yasin karakterinin hastası oldum. Herkes izleyebilir.

Alper Kul: Filmin bazı bölümlerinde gülmekten yorulduk ve nefes almakta zorlandık. Herkesi sinemalara davet ediyorum. Gayet keyifli hoş bir film olmuş.

İrem Sak: Çok kaliteli çok keyifliydi. Bizim Güldür Güldür ekibine yakışan bir iş olmuş. Bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum.

Şahin Irmak: Çok eğlendik. Ekibin yazdığı her şeyi beğeniyorum. Bu da çok eğlenceli olmuş. Tür olarak da yeni bir tür. Herkesin performansı çok güzel.

Doğa Rutkay: Bizim ailemizin filmi olunca ister istemez sanki filmi fazla abartıyormuşuz gibi düşünülmesini istemiyorum ama çok güzel tertemiz bir film. İk saat boyunca her şeyi unutup keyif alabileceğiniz iyi oyunculuklar izleyeceğiniz, iyi bir hikaye anlatan güzel yönetilmiş bir film.

Burak Aksak: Bayıldım. Çok komik. Murat Kepez’in dilini çok seviyorum. Çok uçuk kaçık şahane şakalar var. Çok güldüm.