Ana sayfa Sinema Kötü Kedi Şerafettin’i seslendiren ünlülerin ilginç sözleri

Kötü Kedi Şerafettin’i seslendiren ünlülerin ilginç sözleri

tarafından ker_def

Yeni filmler arasında en çok izlenen ve herkesin gönlünü fetheden; Bülent Üstün’ün kült çizgi kahramanı Kötü Kedi Şerafettin 10 yıllık uzun bir çalışmanın ardından beyazperdedeki yerini aldı. Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın yönetmenliğini yaptığı filmin seslendirme kadrosu Şero’yu anlattı.

Başta Kötü Kedi Şerafettin’i seslendiren Uğur Yücel ile beraber efsanevi seslendirme kadrosu; Ahmet Mümtaz Taylan, Demet Evgar, Güven Kıraç, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Yekta Kopan ve Cezmi Baskın seslendirdikleri karakter için söyledikleri ortak şey filme doyamadıkları oldu!

Uğur Yücel, sesiyle hayat verdiği Şerafettin’i ; “Şero’yu seviyorum. Şero çok kafa bir adam yani. Hayvana benzeyen bir insan o. Şero kötü bir adam ama başkalarına kalleşlik tasarlamaz bir adam. Şero’yu tariflemek için Çarşı da doğru bir kod. Belki de bir oyuncuya adam Çarşı’nın adamı ya dediğin zaman bir sürü şey canlanır. Bir sürü görüntü gelir gözünün önüne. Bir sürü karakter görürsün. Belki de onun da faydası olmuştur. Neticede ben de Çarşı’lıyım. Beşiktaşlıyım” diye tanımlıyor.